sista dagen i mars ju!

HÄSLIGT med lite sol. det är ju faktiskt varmt ute, och i helgen ska det bli över 10 plusgrader. Kan det bli bättre än så?
Yes! för nästa vecka är det loooooov.
Och på fredag ska jag förhoppningsvis klippa mig som jag har sagt i några månader nu. borde ringa ohc boka tid i dag faktiskt när jag tänker efter...

Men hoppas inte för mycket på väder ny peeeps, för det ska komma minst ETT snöoväder till innan våren sätter igång förstår ni. Jag vill ju inte vara någon glädjedödare eller så, but that's the truth though..

Idag har jag befunnit mig på ett museum. Utställning för rättvisa kläder typ. Rätt intressant faktiskt.
Visste du att en tredjedel av din t-shirt kräver med än 2500 liter vatten? Nej, trodde väl inte det.


Snart ska jag vara duktig och träna. Mihi*
Tjingeling


Of to school..

Om tjugo minuter må jej ga. Gick upp imorse mot alla mina trötta odds. Fy.
Måste käka frukost.. Och hälla kaffe i min termos. det är mycket billigare så juue  :)

Hoppas dagen blir bra!
Tjing




Lääääskiii

Plugg..eh.

Yes sir. för första gången på ett ex antal veckor  har jag plugg. måste skriva en saga. Underbart!
Min saga handlar för tillfället om karamellpojkarna. Den ska börja med "det var en gång" och sluta med "så levde de lyckliga i alla sina dagar". Underbart! Nej. Min fantasi finns inte.

Nu ska jag äta chocklad. Mumsmumsmumsmums.

Heipa!

Kunde inte låta blir.

Jag har samlat på mig ett gäng mysiga bilder från min webb märkte jag idag när jag checkade igenom alla bilder.
Var ju faktiskt tvungen att bjuda på några! (dom flesta bilder är på Pull, kamerakåt som hon är!)

  
    
   
   
   
   
  
FUNNYFUNNY!

Härliga stil





090329



Härligt med Söndag. Längtar faktiskt närtan lite efter en skolvecka, trot eller ej. Den här helgen har varit otroligt lugnt och skön! jag behövde verkligen det känner jag.

Idag ska jag inte göra så mycket, lite läxor och lite småplock. Ta en lång promenad med min hund hade jag tänkt hinna med också.

Nu får gärna våren komma. alltså seriöst, det här är något jävla skämt.
Orkar inte med min vinterjacka mera nu juuueeee!

Imorgon ska jag trycka min egen tröja. problemet är att jag inte har någon tröja att trycka på. Härligt! Får väl leta igenom garderoben. något måste jag ju hitta.

Puuus.


Lölölölördaag

Igår blev det en mysig fika på 60 med tjejerna. Allt som behövdes! Sen blev det hem och slumra. sådär hyffsat trött var jag efter denna vecka.
Idag har jag jobbat, Åkt hem och nu sitter jag och funtar över var som hända skall ikväll. det blir till att se! Kanske blir en hemmakväll med vovvsingen om jag inte känner för något annat.

Hatar att tiden går så fort....
Med den här farten kommer jag vara gammal och rynkig om 2 år ju.


Wellwell. Borde nog dricka någonting känner jag. har Hundhår i halsen. Gottgott.

Ciao


En späckad dag.

den här dagen har mest varit på resande fot.
skolan på morgonen, stan på lunchrasten, tillbaka till skolan, hem till mathilda, till vällingby för att hämta mig lilla byracka från dagmamman, hem, bråka som ett helvete med min mamma. TIllbaka till mathilda (hon bor vid tekniska högskolan, jag i spånga. smarta människor kan räkna ut att det är en bit.) och nu sitter jag här. ska straxten ta mig in i duschen och skölja av all stressen. Sedan ska jag smörja in mig med ett till lager brun utan sol. Satsar på den riktigt orange varianten. Lite vårfräscht sådär känner jag!
Imorgon har jag en lektion, vilket betyder att jag slutar vid ungefär 11. Wonderföl! Ska ta mig hem ett tag efter skolan, sedan bär det av för en trevlig middag och min älskling Paulina.

måste bara säga att jag älskar mina vänner.

Förlåt för idag baby, det var inte meningen att det blev som det blev. men min dag sken med dig iallafall, bara så du vet. den roligaste och mest hektiska dag på länge.



love you


Ononsosdodagog (onsdag på rövarspråket för er som är efterblivna)

Sol. Lön. Lunch med mami. Jobb. sallad. hem. plugga i 5 min. promme med hundis. lila skor.

Klockan är lite för mycket. Den är torsdag.
Börjar den hääärliga torsdagen med matteprov klockan 08.30 imorgon. Hoppas på det bästa! dom där 5 minutrarna plugg gjorde susen tror jag!

 Nu sitter jag här. som alla andra dagar. Min hund ligger i fotändan och drömmer om superstora frollikar som rullar runt på ett fält. (hon ligger och sparkar med benen samtidigt som hon på något lustigt sätt ligger och smaskar med tungan)
Själv sitter jag här, nuduschad och luktar brun utan sol.
Dags att avsluta denna hyffsat bra dagen med att måla naglarna säger jag.

(jag börjar tröttna nu. lägg er inte i. skaffa er ett eget liv. Nu orkar jag inte vara med längre. Börjar kännas som en jävla lekstuga. Vad jag gör är min ensak. Inte din. Inte era. Punkt.)


Mitt hemliga liv. Yes people, i'm famous!








starlight


RRRRoligt

1. Vad heter du? Rebecka
2. Ett ord på fyra bokstaver: Reva
3. Flicknamn: Ronja
4. Pojknamn: Robin
5. Yrke: Rallichaffis
6. Färg: Röd
7. Klädesplagg: Randig tröja
8. Mat: Rödbetssallad
9: Sak i badrummet: Rosa badanka
10. Plats/stad: Rom
11. En orsak att vara sen: Rövarna kapade tåget
12. Något man skriker: ROLIIIGT
13. Film: Rallybrudar
14. Något man dricker: Red bull
15: Band: Radiohead
16. Djur: Rådjur
17. Gatunamn: Rävåsvägen
18. Bil: Renault (stavning?)
19: Sång: Run to the hills

Tajsdag

Härligt med det blåsiga kalla vädret! jagillare starkt!
Nej men ärligt. Jag låtsades som om vårvädret hade tagit ännu ett steg och satte på mig skinnpaj och tygskor. Låtsades inte om de icke längre kännbara tårna när jag traskade bort till bussen. Satte upp huvudet mot solen och lekte cool. What to do liksom? Är det snart april så är det. Så ska snön vara obefintlig. Vilket jag antar inte kommer att hända. Så det är lika bra att ta sig in på riktigt i fantasins värld. Imorgon blir det blommig klänning, så är det bara!

imorgon är jag ledig. känns wonderful! Ska sova liiite längre, sen ska jag ta mig in till kista för att luncha med mami, handla det növändigaste och gå runt och kolla lite. Sedan blir det jobbajobbajobba.

Helgen ska tamejfan vara lugn och harmonisk! tusan vad jag ser fram emot det! Fika med bästa vänner på fredag, och bowla med tyffingarna från skolan på lördag. Kan det bli bättre? nope!

Nu ska jag ta mig in i duschens värld, efter ett svettigt 45minuters pass på spinningcykeln och ett ansträngande besök vid matbordet med våfflor.

Gokväll så länge dååååe!

 Lite kvällsmusik; ärligt så tycker jag att han borde uppträtt med den här, 100 gånger bättre en originalet. Men tror man att en klassisk slagerdänga ska slå i melodifestivalen så tror man. Dags att tänka om säger jag, Skulle absolut tyckt att han skulle vunnit med den här söta och häsliga låten.





One of those days













måndag.

Homeday.
Mysigt när snön kommer och överraskar igen! Awesome! (..........)
Och helgen gick väl bra.

What more to say?
Jo, det ska bli skönt att sova.
Och jag är trött på alla barnsligheter. Vilket ord borde man använda? Grow up kanske.. Men då får jag väl en jävla massa skit senare.
Orka.

Måste plugga idag, härligheter. Mums.
Längtar tills jag får sova.



Ett litet ljus i vardagen;


Dom som ska ha en massa cred efter helgen. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra.
I love you guys!
(riktiga vänner hänger kvar. Eller jag tänker hålla kvar på er iallafall. Som en svans. Sorry dudes, men jag lovar att  vifta på den helatiden! :D )

mysfredag

Härligt med helg! Jag blev nästan lite paff när jag vaknade imorse och insåg att det var fredag. den här veckan har gått som på räls.... lite FÖR fort.

Ensammen hemma i helgen då. Som tur var kom pul och gjorde mig lite sällis runt 6 tiden. Senare kom min lilla pusse tusse hit och mös med oss också.
Nu har vi ätit tacos, gottat oss i annat och haft vårt eget lilla hemma spa. Supermysigt! Lena över hela kroppen och luktar wonderful! Pulls brun utan sol fick hamna lite på min kropp också, hur det blev får vi väl se imorn... Höhö.

Imorn blir det andra bullar!

Have a vunderful Kväll!

Tjing


memories

Gud vad jag nästan började gråta när jag hörde den här..



 

Sa du någonting?

jag har mera tålamod,
än vad du har hårda ord
det måste du förstå
Så sa du nånting?

Sa du nånting?
Bad jag om svar?
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa
Sa du nånting?
Bad jag om svar?
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbax.

Up n' out

Time for me to rulla. Känns som jag har gjort otroligt mycket idag.. Dock ingen matte. Men... jag har ju hela kvällen på mig!

Bye bye everybody!


Torsdag

God morgon!
Ledig idag då.. Och jag stger upp klockan 10. känner mig otroooligt duktigt må jag säga!
Har bäddat sängen, klätt på mig och gjort frukost. Snart ska jag sätta mig ute i solen ett tag med mitt kaffe, sen tar jag mig en låång prommis med min hund.

Härligt härligt!
Klockan två ska jag catcha bussen och åkeliåka till jobbet.

Hoppas på en hyffsat bra Torsdag.
juste... plugga matte skulle jag ju göra. Fan.



lite morgonmusik!

Håkan, sakna oss inte! för nu kommer vi förhoppningsvis juuuu!

Kan det vara så härligt? kan det verkligen det? kan man vara mer lycklig? Skulle inte tro det. Om allt går som det ska har vi biljetter i helgen. SUCK ON THAT DUDES!
Det skadar ju inte att jag åker dit med dom bästa har jag heller.




lollipop,lollipop, oh lolli lolli lolli lollipop (budumdumdum)


en Onsdag i mängden.

Idag vandrade jag och min bäste broder Jessika ända från medis till gloden. där satt vi i solen och åt stora muffins i goda smaker, och dansade med fötterna. Supermysigt. Jag fick till och med använda min solisar. Det är inte varje dag det. Sen blev det Jobbet. Fick ont i huvudet efter timmen mellan 5 och 6. Helt sjukt. folk vägrade gå någon annanstans. dom skulle komma till oss. Och som smöret på mackan kommer det någon med en stor fucking beställning för kostymnissar på något fancy kontor. och som osten på smöret ställer dom sig i min kassa. SKOJ! wihuuu.
Solen har gjort mig på bra humör idag. Det går finfint med min väst som är klar snart. Jag är ledig imorn. Funderar på att gå och lägga mig snart. allt flyter.
Har beslutsångest. Grrrr.
 Det ända som var en snedtramp på min annars väldigt raka gång var att jag försov mig imorse och kom 40 minuter försent. Förvånad över mig själv? nope.

Blir nog träna imorn som planerat. Lite dutti ska man ju vara. Det beror på om det finns något värt att träna.
Så har man ju, snäll som man är erbjudit sig själv till extraarbete imorn. Men lite klirr i kassan har ju ingen klagat på vad jag vet. Så tre imorgon ska jag skutta in till kassan och klistra på mitt fejkleénde.


Jag älskar att man kan göra dom här små, då bara MÅSTE ni lyssna på min fina musik. Annars vet ni ju inte om ni går miste på något eller inte, mihi. ENJOY

,


Någonstans längst vägen.






Vaknar, vill inte gå upp. går upp, ser pissvädret. vill gå och lägga mig igen. Står imot. går in och duschar. Smörjer in mig. Luktar gott. Mums. Mår lite bättre. känner mig en smula piggare. går ut. pissväder. fan. möter mathilda på tåget. Mår genast bättre. Hon får mig att skratta. min dag är räddad.

Resten av dagen såg hyffsat  ut faktiskt. Och solen tittade till och med fram ett tag där på eftermiddagen. (när jag låg och sov dock)

Imorgon är det en ny dag.

Jag mår bra. faktiskt.

Godnattis

Remember me.

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen
Kom ihåg mig då.

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då

Borde man inte planera veckan eller?

 Jo.. jag ska fan ta och göra det.. Måndagen är förbi dock

Tisdag- En lektion (YEY) Sen tänkte jag leka lite med Mathildis i staden. Måste plugga Matte också.. och Matrial. Träna!

Onsdag- Sömnad hela dagen. superskönt. Iväg och jobba 3 timmar.

Torsdag- STUDIEDAG som för er som aldrig har haft en betyder en hel dag ledigt. Vad ska man göra? Fika med min vän!  ´Träna ska jag nog göra.. vara lite hurtig sådär! Är barnvakt åt min hund också..

Fredag- Ja Pull, vad göra? Hemma själv....

Lördag- Jobba. Sen... kanske jag har en plan. Om jag pallar.

Söndag- Vad är söndagar till för egentligen? SOVA.


GUUUUUD vilken spännande vecka.

Lite mjusik på det också:



Godnatt folket!

I Feel like Happy today,

The sun is like showing, the snow is like gone and the world is like smiling at me. Or something like that


I Feel like a Rockstar, dude!

















Och så var det söndag.




Min helg har varit ovanligt lugn. skönt har det varit iallafall!
Idag blev det biotittande. He is just not that in to you. Riktigt bra faktiskt. Inte som vanliga kärleksfilmer. Bra.

Nu är det en ny vecka. Ser inte så skeptiskt på den faktiskt. För jag vet ju att i slutet av veckan kommer det alltis en helg, och veckorna har en tendens att gå otroligt fort i mitt liv. Jag klagar inte.

Nu ska jag knyta mig. måste först gå UTEVÄGEN mellan garagedörren och vanliga entrén.. eftersom pappa har bestämt sig för att måla om i hallen, vilket har spättar av min väg in i huset. så det är bara att sätta på sig foppadojjorna och springa emellan.

Cause all i wanna do is BAANG BANG BAAAAANG



Jag är alldeles för kreativ idag. något har slagit slint.

Torsdag

GUUUUD vilken ansträngande dag jag har haft idag.. eller inte, faktiskt. Hade bara två lektioner, och slutade vid kvart över elva. Åkte in till stan för att köpa en dragkedja till min väst som jag aldrig lyckas göra rätt med. Resten av dagen har jag ägnat åt att storstäda mitt rum. SUUUUUUPERkul.. Men fint är det nu iallafall! Och det luktar bär...

Annars är det väl hyffsat bra just nu. Veckan har väl mest varit ett helvete. Fick saker jag undrat vartfan det tagit vägen.. vilket jag senare märkte att jag gärna kunde väntat på ett tag till. Jag har bara mått allmänt dåligt. Humörsvängningarna har gått igång på 110, fram och tillbaka varje dag. Känt att alla nära tagit avstånd.
Sluta deppa heter det ja... Det kommer nu!
Nu känns allt en smula bättre.

Imorgon är det fredag.
Fredag.. Det klingar så vackert i örena tycker jag.
Imorgon får vi se vad jag hittar på. Ska iallafall träffa min Pullis. Och min Tullis, om hon tänker börja prata med mig snarast. Jag är ledsen för mitt beteénde förresten.
På lördag ska jag nog iallafall ta och klippa mig, om det finns några tider. Jag som tror att hela världen ska anpassa sig efter mig, bara ANTAR att det kommer finnas en tid. Precis som jag ANTAR att bussen, precis som jag, kommer vara 3 minuter sen. Vilken kanske har inträffat en gång på hundra. På kvällen ska jag träffa min Mathildis (alla låter gulliga med avslutningen is om jag får säga det själv) , vi ska titta på Bio! vad vet jag inte än. Men något blir det!   (:

Fan asså. Det ska bli rätt skönt att ta en hyffsat lugn helg. Har flängt och haft mig alldeles för många helger i rad nu. Jag mår inte bra av det märker jag. Skolan tar stryk. Min kropp tar stryk. Människor i min omgivning tar stryk (av mig).
Måste tänka på vad jag håller på med på helgerna också. Hur jag beter mig. Vad jag gör. Vad jag inte borde göra som jag gör iallafall. 

Måste skärpa mig. Dra mig själv i kragen och skriva uppmuntrande Ord på spegeln.

Jag är bra. Jag är superbra.
(måste bara bevisa det för mig själv och andra också. Det är en annan femma)
Jaja, börjar med att skriva upp det på spegeln. Sen får vi se vart det leder.

En vän till mig gav mig tipset att lägga min väckarklockan en bit ifrån sängen också. försov mig imorse. vilken AAALDRIG hänt förut (ett roligt skämt)
Ska nog prova det. då är det ju inte så stor risk att man stänger av den i sömnen. Om man inte brukar vandra samtidigt som man sover vill säga. VIlket jag får hoppas på att jag inte gör.

Shit vilka I lands problem jag har.

Sovtajm. Ska bara busa ett tag först.'


Jag är så jävla komisk


,









Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur








Thank good is Friday (soon)


Lady Gaga - Pokerface (acoustic)

jag fick gaalnaste idén! (nej)

Så var det Tisdag dårååååååå!! Snart helg! Skönt.
OOOOCH, den UNDERBARA snön har kommit tillbaka! Den som alla stockholmare älskar så fruktansvärt mycket. Eller är det jag som fått något om bakfoten?
Imorgon vill jag gå upp tidigt och ta en promenad på morgonen, nu är jag fett taggad på idén, imorgon är en annan femma.. ALDRIG att jag kommer orka. Mina ideér är alltid rätt korkade.. Tyvärr.



My brothaaa from another mothaaa!
Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som jag trivs så bra med, och som är så lik mig på alla sätt.
I Love You Hun

.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt.
Det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns.
Man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Och snart ska jag hitta den jag är

Men allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Lördagen 2 dar försent.

Jag hade det jättetrevligt hemma hos skitkorven Emilia i Lördags. Nytt och trevligt folk i nya, trevliga områden. Däckande människor (melanieälskling) Och ALLDELES lagon mycket redbull/vodka. God frukost (för dom med aptit) och pendel hela vägen hem. Det har med andra ord varit supermysigt!
Alla älskade mig för att jag sprang runt och låtsades vara Hammarbyare i Emilias tröja. (okej, jag har nog alltid varit Hammarbyare längst inne tack vare min lilla vän Tusse) Och vid två fick jag nog och gick och la mig i fotändan av en medvetslös melanie i min (emilias) coola hammarbytröja, min (emilias) supercoola yankiie keps och mina (mina) asheta brillor. Somnade på fläcken, trött och belåten.

Tjing

    
 


i jobbiga stunder.


När det blir avancerat, lägger jag det bakom mig. Det är lättast så.
Man slipper konsekvenser

,

"du och jag har nog alltid varit själsfränder. Det är bara så."


(jag älskar dig.)

RSS 2.0