.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen.
Det finns inget att behaga
inget att förklara
Inget att försvara

Jag gav upp för längesen

Time to try


Hade precis ett litet samtal med min vän Paulina. Hon föreslog en sak. Jag gick med på den.
Så efter GC är det dags.
Vi får se hur det går, men definitivt värt ett försök!


Naaajs med majs


En sak jag tycker är  ohyggligt kul är att Najs med T9 på mobilen blir Majs.
 Och så gillar jag folk som glömmer ändra eller helt enkelt är för lata för att orka.
Men jag tackar och bockar till dom, eftersom jag skrattar lika mycket varje gång.
Majs måste tydligen vara ett otroligt roligt ord.
Aja, det gjorde min morgon i allafall!

 


a confused stupid girl.


F. redag

Det luktar mat i hela huset, mamma och pappa dricker rödvin. Lillasyster plingar tåhström på gitarren och sjunger med. Mamma sjunger också med även fast hon aldrig hört låten förut. Båda är tondöva. Pappa drar sina skämt som endast jag skrattar åt. Jag är nyduschad och har nyrakade ben. Jag luktar blomma från mitt boddybutter. Snart ska jag dra på mig finkläder och sminka mig lite extra än vad jag brukar göra på vanliga dagar, sen går jag upp och äter. Dricker ett glas vin. Blir varm om kinderna och sen ska jag sätta på mig klackarna och åka till mina underbara vänner för att umgås och dricka gott. Imorn är det lördag, och jag får sova så lääänge jag vill.

Mina vänner...
Det är fredag!


15 dagar kvar...

Sen drar jag till värmen. Ser fram emot det kan jag meddela. Jag hoppas på gud att dom här två veckorna försvinner fort. Lönen får gärna komma också så jag kan nödshoppa lite. Sånt är jag bra på. Men utan pengar kan jag inte roa mig med det. Imorn blir det GCfika och vi ska planera vem som ska ha med sig vad.. typ. Eftersom det känns jävligt onödigt om alla har med sig samma saker liksom. 4 hårtorkar behövs inte. till exempel. Hehe.

Det har varit sol i flera dagar. Helt underbart! Man mår lite bra inombords när man får sätta på sig solglasögon på mornarna.

Fick tag på min förhoppningsvis framtida praktikplats idag också efter ett antal dagars kämpande. Nu ska jag dit på fredag och snacka in mig lite. Och så fort jag fått ett säkert ja kan jag slappna av en gnutta. En sak mindre att tänka på.

I helgen firade vi Henri på hans landställe. Det var supertrevligt, och hans föräldrar hade gjort supergod mat och dom bjöd på Vin. MYCKET vin.

Nu ska jag sova faktiskt.. hade jag tänkt.













Tisdag.

Dagarna går. dagarna går. dagarna går. dagarna går.
SNart är det dags.

Sålänge går jag med huvudet högt. Eller försöka i alla fall. Alltid något.

Vad fan har hänt med mig. Somnade 10 igår. vaknar helv två idag vilket betyder att jag sovit typ 16 timmar. Jag är fortfarande trött. Kan fortfarande inte äta och har fortfarande ont i magen. Inget funkar. Jag ska nog gå en prommis. det är sol.

.

lördag

Igår var knasigt. Men kul! Först födelsedagsmiddag hos Emilia, Jättetrevligt! sen drog vi till tullinge på någon slags fest där, och det var väl trevligt.

ikväll är jag död. Sovit 3 timmar HÖGST inatt. Mår allmänt illa och är sliten. Men har man lovat sin vän att gå med henne ut får man bita ihop, ta sig i kragen och dra ut. Men jag känner att min kväll blir tidig. Måste få sova.










You must just love the glasses!


Jag undrar ibland över mänskligheten

Ibland undrar jag över vissa saker. Ibland lite för mycket. Sånt som man ska hålla för sig själv. För ingen annan bryr sig.

Fick min livs största lättnad igår. Och i tisdags. Men mest igår. Tills detta togs upp i ett mycket givande samtal igår natt, och min lättnad försvann. Fast inte helt.
Min kropp är i uppror och detta har varit mitt sämsta lov på så länge jag kan minnas.
Min kropp och mitt sinne spelar spel med mig. Ett sånt där omöjligt spel som håller på i oändligheter, först leder den ena, sen leder den andra inom loppet av en minut, sen leder den andra igen. Och det fortsätter så tills spelet äntligen är slut och en har vunnit.

Ikväll ska jag iväg till heeeelt andra sidan stockholm för födelsedagsmiddag och mys. Innan ska jag hem till min fina vän och umgås lite, göra mig i ordning och lite så.
Solen skiner och jag vill sätta på mig mina klackar ikväll, du vet såna som jag inte kan gå i (och speciellt inte nu när det är snö), men bara väntar på att få använda. Tror jag trotsar min vinglighet. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan städa lite. En lååååång promenad skulle passa mig fint nu, men det hinner jag inte med.



detta måste vara världens äckligaste bild, men eftersom det inte finns en enda hyffsad bild på mig från IKEA dagen. Så skiter jag i mitt fula ansiktsuttryck och slänger upp den här i alla fall. Ciao

Iphone verkar är inte en sån bra.. boomerang

Så, mina vänner, nu hittade jag hit. gick vilse lite på vägen.
Nu är det så att jag har lov. Och i måndags var jag och fixade ett nytt pass, och med den bilden kan jag garanterat joina min lillasyster och pappa i passgruppen "vi som ser ut som terrorister, men som egentligen är snälla själar". Det kostade mig även 400 spänn, pengar som jag tycker att man kan lägga på roligare saker. Jag menar, mitt pass går ut i september, och jag ska åka utomlands 11 dagar nu i mars, men det finns tydligen en söt liten regel på att passet måste vara giltigt 6 månader efter att man kommer hem. VAD ÄR DET DÅ FÖR MENING MED ATT HA PASSET SISTA HALVÅRET? En fråga jag ställt mig länge, eller ja. I alla fall sen i månsdags.
jag har även tittat på bio, filmen "farsan". Myyycket roligt film, skrattade konstant. Värd att se om man vill må bra.

Nu har jag lite vänner här. vi ska spela spel och äta after eight. Ha en bra kväll alla!








Kom och see på mig, kom och taaaa på miiig


RSS 2.0