Min hatt den har inga kanter. Den är rund

Jag har köpt en hatt!





Nu ska jag ut! Ciao

Avlider.

Nej. Nu är det här fett tråkigt. Alla är uttråkade. Mamma satt till och med och spelade piano i typ en halvtimma. Hon kan inte spela piano.

Shoot me.



Sorry i missed it Hun. Önskar jag var där.
Klicka på bilden tycker jag.

Juste.

Jag ska köpa en stråhatt också. På HM's killavdelning. En sån som Petter hade. Han från polhemsgatan. Som spelade in egen musik.

Mest för Festivalkänslans skull. Det är ju bara ca 10 dagar kvar.
(Kan ju passa på att använda den på midsommar också. Bara för känslans skull.)





Kapat STOORT

Idag har det regnat. Nej jag skojar inte, det är SANT!

Kapat rejält på loppis idag. Nej jag skojar inte, det är SANT.

Haffade en jeansjacka (riktigt fräSSSHHHSHH), en kappa. (en aning annorlunda. Stora armpuffar i som måste tas bort) och två vintage väskor. rätt så söta faktiskt. en brun och en röd. Detta för under 100lappen. Nais. För dem som tycker detta med second- hand verkar äckligt säger jag bara; synd för er. Ni går miste om riktiga guldklimpar (som min mormor skulle sagt det.)

Sedan gick hela familjen söt i sina gummistövlar och regnkläder till Herrgårr'n där som har öppnat ett litet gulligt Café med söta kaffekoppar, gott kaffe och gudomliga bakelser. Sött Par som har flyttat in där och driver stället. Annat än som innan med typ 100 småbarn. Tror dom här har kommit för att stanna. Men man vet ju inte. Alla innan har ju gett upp. Men med sitt lilla gulliga Fik, och ett par varma tågsöndagar nu i sommar så kommer dem nästan vara stenrika sen. Jag fattar inte att det finns så många människor som vill ut och åka ett urgammalt ångtåg.. (eller.. jag tror att det drivs av kol, det kanske inte är ett ångtåg då?) Men jag måste erkänna. Det är otroligt härlig och gullig känsla. Man sitter där på träbänkarna med en strut karameller och sin biljett som konduktören kommer förbi och klipper ett litet hål i med en sån där mojeng som gör små hål. Tittar ut i skogen, lyssnar på det gamla tåglätet som man bara hör på gamla filmer (typ titanic) och hoppas på att tåget inte ska explodera.
Men jag lovar er, ingen idé att åka om du inte har en karamellstrut. Inte samma känsla liksom. allt blir så otroligt mycket tråkigare.

nu har jag precis ätit blåbärspaj och tittat på en sjukt vrickad och jävligt rolig film. Tror fan inte att jag har skrattat så mycket på länge. Lock stock & two smoking barrels hette den. Och eftersom det är så otroligt HÄRLIGT sommarväder så tycker jag att alla kan titta på den här.

Nu ska jag fortsätta mitt härliga landetliv med att läsa. det är sånt som man bara gör på landet. Typ. Annars har man ju aldrig tid..

Puss&Hej


.

nej men på riktigt. kan jag sova bort den här veckan?

Tvekar inte.

Jag tänker bada imorn även om det är 11 grader ute. Kanske.

TUA! MIN MOBIL HAR JÄVLIGT KASS MOTTAGNING. HUR BLIR DET PÅ TORSDAG/ FREDAG? LANGA ETT SMS OM DU SER DET HÄR. DÅ FÅR JAG GÅ HELT OTROLIGT JÄVLA LÅNGT ÖVER BRON ÄNDA BORT TILL DEN LILLA FULA KJOSKEN SOM ÄR DET ÄNDA CENTRALA SOM LIGGER PÅ DET HÄR STÄLLET. HÖR GÄRNA AV DIG SNABBT INNAN JAG TAPPAR TALFÖRMÅGAN. TACKOCHHEJ

Klagare

Om svenska sommaren ska fortsätta såhär går jag och gräver ner mig. Fyfan asså.

Det är så tyst här.. alldeles för tyst. Klarar fan inte en vecka om vädret ska fortsätta såhär. Då rymmer jag hem. Mjähä.
JAG VILL JU VARA HEMMA NU! HOME IS WHERE ALL THE ACTION IS.

Nej. Nu ska jag nog joina min mormor och titta på Sommarkrysset. Dricka lite Kaffe. Äta lite bullar. Kanske sticka mig en strumpa. Bli inte förvånade om jag kommer hem med grått, krulligt hår och skäggstrån på hakan. Hett.




Där befann vi oss i värmen, samma tid förra året. Huhuhu

grrr

sluta finnas på min hjärna. seriöst. Raaaaaaawwrrrr

Snart dragar jag. måste packa.. hur många väskor får man ha med sig? Tror jag är uppe i 3.. jag ska vara borta en vecka.. PÅ LANDET. jag är, och kommer alltid vara urusel på att packa.


Ciao

törsdag.

mysig dag med flickorna.
Mötte upp Jessika, Tua och pull vid frid. vi satte oss i rålis och njöt av solen. pratade en massa. taggade till inför peace & love med en massa Håkanmusik. Love.

Imorgon åker jag till landet. Det suger eftersom jag missar helgens alla härligheter. Mys hos Gustav imorn och Jessikas roliga födelsedagsfekke på lödrag.. jag är en aning ledsen i ögat.
Hoppas att det blir varmt i veckan. då ska jag steka på som ett annat ägg. need some colour. Really.
förhoppningsvis kommer Tullis upp till midsommar. vi ska jag mysigt vid bryggan med midsommarkransar och jordgubbar. Skulle inte sitta fel!

Sommarlovet är nu igång med en vacker dag. Det ska regna imorgon, så det lyckan kanske inte varade länge men man kan ju alltid hoppas :) Den som lever får se!


Klicka på bilderna för lite fin festivalmusik. You need to. Verkligen. Jag lovar.


 





 


 


kul..kul..kulkulkulkulkulkul

jag och mathilda skrattade åt det här i ca 10 min imorse. spolade tillbaka 20 gånger kanske. Det bevisar bara höjden på trötthet.




en midsommarnattsdröm

nu är det bara några timmar kvar tills jag får sommarlov. Härligt! Det börjar i kyrkan, sedan avslut i skolan. Jag har bakat kakor, hihi. Efter det blir det champagnebrunch med mina älsklingar. Förhoppningsvis blir det lite varmt imorn så att vi kan sitta ute!

Nu är det dags för sängen, viktigt dag imorn. Höhö. Fattar inte att det redan gått ett år. gosch.

Hoppas ingen går och nallar mina kakor inatt...

Godnatt!

livet är underbart när man är galen tom och glad.

en sista skoldag kvar. dom flesta är lediga.. förutom mig då. eftersom jag inte gillar att stressa, och då får man ju liksom skylla sig själv.
egentligen orkar jag inte göra ett dugg längre. har inte orkat på hela veckan. kan det bero å vädret kanske. Kom hem och som fyra timmar idag. ´Känner att jag är otroligt utmattad efter den här terminen. ska blir riktigt skönt med sommarlov!

Hoppas det händer något roligt imorn. om inte får jag väl ligga och häcka. Den som lever får se helt enkelt.


Tryck förfaen


tjaoaoaoaoaoao

RSS 2.0