long time

oj, det här var ett tag sen. Det är lite svårt att skriva när man inte har en dator. FORTFARANDE! jag tror jag går nuts. Men det går faktiskt rätt bra, förvånansvärt bra utan dator. Det börjar kännas normalt nu. Men jag hoppas fan att den blir lagad snart.. annars vet jag inte vad jag gör. Då biter jag någon.
Jag har iallafall haft det bra. Gjort lite allt möjligt. Jobbat en hel del. Jag börjar komma in i det nu.. och det börjar bli lite långtråkigt till och med. Det var ju löning nu i torsdags. YES! Jag gick bananas, och det slutade med att nästan alla pengar var slut redan FÖRSTA DAGEN. Men det gör inget..eller jo.. Men vafan. SKit samma säger jag, det kommer ju nya pengar om en månad.

Nej... jag vet iunte riktigt vad jag ska skriva.. Det är lite svårt när man inte kan skrivba dagligen lixom.. Återkommer för hoppningsvis snart!

Possen <3


Jag tror jag får damp.

AH, min dator har pajat. Jag är sur. Irriterad. Det blir inte bättre av att min familj går mig på nerverna heller. Eller att min bildlärare ber mig att gå ut ur klassrummet för att jag inte är "harmonisk" nog att kunna måla. Man får tydligen inte vara sur om man ska rita jävla gubbar där huvudet måste vara 8 gånger mindre är kroppen, och som på något sätt ALLTID lyckas bli 7 eller något enligt den jävla kärringen. Inte konstigt att man inte kan vara fucking harmonisk.
Jaja, I helgen blir jag ensammen hemma. Rätt skönt om jag får säga det själv. I helgen vill jag ha roligt.
Jag vet inte hur lång tid det kommer ta innan jag kan skriva igen. Eftersom min dator lever sitt eget lilla liv. Om min lillasyster är söt och lånar ut sin dator då och då. så kanske jag ååååååterkommer!

Godnattos.
- R

Oh myy.

Det mest konstiga hände idag när jag Jobbade.
En kille kom in och frågade om han fick Pussa mig på munnen. Jag Var upptagen. Jag ville inte att han skule pussa mig på munnen. (jag tror att dem höll på att bli nollade) Han står kvar i mins 10 minuter och fortsätter tjata. Jag fortsätter säga nej. Jag blir besvärad. Han går (äntligen). Jag är besvärad typ resten av dagen. Skitirriterande. Många tänker sägert att man ska ta det som en komplimang. Men hela händelsen var typ obehaglig. Usch. Jag är fortfarande besvärad.

nej. nu ska jag sova. Det här har i största allmänhet varit en konstig dag. Det är Exakt rätta ordet fan.

Lyssnade på den här på vägen hem. Den är... fin på något sätt,

Pussen, R

Cry me a river

Finns jag inte så syns jag inte.
- Vi säger det.

-

Jag orkar verkligen inte skriva något idag.. Inget. Jag är trött.
Sätter in lite musik istället   (:


RSS 2.0