Somemomentsaregood

  
Jag och Mathilda gjorde gravidmage. Min blev bäst!
Sen dansade vi lite till Mitt Gullbergskaj Paradis.


Todayihadthisshiton




T-shirt One teaspoon (salt). Pälsväst HM. Jeans Cheap monday. Tygskor urban outfitters. Väska, ringar och halsband HM, Armband Lindex.


Somefromlesweekendo

Pull hade med sig kamera i fredags, det finns MINST 10 närbilder på mig. Ni får nägra här and some other fuckers. 
Underbara, vackra jag.. EEEEH.







KÄRADAGBOK

Varför finns matte B och lärare som inte kan säga 2 och 7?

Pussochhej från en frågande tjej.

Tjusdaj. Nej Tisdag visst..

Yeees, Tisdag. Jag ska snart äta glass! YES. Liiiten stund kvar bara.
Jag känner mig som spagge i benen, efter att jag FÖR EN GÅNGS SKULL GICK till gymmet när jag sagt att jag ska göra det. Känner att jag kommer ha fetaste träningsvärken imorn, och det passar ju jättebra eftersom jag både ska jobba och ha idrott första lektionen på morgonen. Men, jag känner mig duktig!

Annars har väl dagen sluutit. Böt mig välsväst på HM som jag köpte i storlek 42 till storlek 38, stoor skillnad kan jag ju säga. Förstår inte ens varför jag köpte den så stor från början.. Men är man desperat efter något gör man ju nästan vad som helst. Sen köpte jag mig en Tshirt för 500 kronor också. Ja, är man rik så är man! (nej.. jag hade ett presentkort som jag var tvungen att handla för innan det gick ut, och hittade en cool Tisha, so what to talk about liksom?) Maybe i'll show it sometime.

nu känner jag att jag har en del läxor faktiskt.. Hemska tanke. BORTBORTBROT. surrenity NOOOW

CIAO


jagharenrosettpåhuvvetidag



Jag är en halvtimme sen.. CIAO


typmassaårsen(ett)




Alltså.. Mitt liv suger just nu. Gör ingenting nyttigt. städar inte rummet. det regnart helvete utanför. Jag är fan ur fokus.
Får väl försöka ordna upp mitt beteende nu. Tills dess;

CIAO


Peace&love09


Alltså, fyfan vad cool jag är ibland alltså.. Eh..Eh..







Helger. Well.

Jag var fett jobbig i Fredags.
Min ork var fett jobbig mot mig i Lördags.
Folk var fett jobbiga idag..

Ja, helgen har väl varit rolig, trevlig, skön, Whatever.
Jag är bara fett trött och sugen på cola nu..
Inte nog med det har jag en massa läxor att göra som jag inte tänker göra.

Pappa bakar bröd och det luktar gott. Jag ska nog klämma i mig några när dom är klara.

IN&OUT


Dansing the whole way home


l'automne

Nu har jag verkligen märkt att hösten har kommit. Det är fruktansvärt kallt, löven ligger på marken och det regnar och åskar helvete.. Trodde nästan att vår lååååga skolbyggnad skulle falla ihop för att det åskade så mycket.

När jag hade hämtat min snuffehund från hennes dagmatte hade jag hunnit 100 meter när det började spöregna. Så jag och min isbjörn var kalla och blöta när vi kom hem.
Har träffat Jessika och tittat på Idol, möblerat om rummet men inte dammsugit. Imorgon ska jag åka ut till hundöarna på drottningholm med min hund. Hon behöver en massa motion, för hon har verkligen blivit lat. Sedan ska jag in och Shoppa loss. JA mina vänner det ÄR löning imorn, och fan vad jag är glad för det! Plus att Jag har studiedag, kan dety bli bättre?

Jag har en del låtar som jag kopplar till olika årstider.. Som jag lyssnade som mest på just under hösttiden. Och varje gång jag hör dom får jag en speciell känsla. Om du är intresserad kan du ju klicka på bilderna! (vet ej omk det gick att få in länken..)




Lets dance to joy division

Jag är galet trött idag. Har en massa läxor att göra, bland annat ska jag rita en jackkollektion. Borde börja med det nu! Därför säger jag tack och hej för nu!
Galet tröstig är jag också.. Och ostbågar är ju gott..

Bjuder på lite musik man inte kan stå stilla till också. Blir lättare att röra pennan när man hör sånt här. Man ritar liksom i takt.


In this life we live.

Hela min dag har jag spenderat på Jobbet. Donken med andra ord. Inte mycket mer har hänt. Jag har fått en större tv från Landet. Nu kan jag se texten utan att anstränga mig.
Jag har verkligen ingen lust med något just nu. Vill krypa ner under täcket och sova i några dagar. Då kan jag vaknar upp och allt är bra. Inga problem.. inga jobbiga tankar. Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Ibland ör jag inte riktigt klok. Ibland tänker jag korkat och ologiskt. Ibland hatar jag mig själv. Men ibland kan jag faktiskt göra såker som jag blir stolt över. Saker som jag kan leva på i några dagar. Borde göra sånt oftare. Åtminstånde en gång om dagen.
Äh. Nog med skitsnack.

Imorgon ska jag sy. det tycker jag är en smula harmoniskt.


(Jag har haft swoppis med Jessika, därav tröjan och Shortsen)






Skjorta HM, Jeansshorts Diesel, Kavaj BikBok, Converse, nitarmband Lindex. Massa smycken och Raybans.


Hemmaivarmasängen

Blev ingen efterfest för min, Jessika och Pulls del. Vi kände mer för att åka hem och dricka te. Och så blev det. Så nu ligger älsklingarna i sängen under massa varma filtar, och jag ska snart Joina dom.
Det är verkligen sjukt hur mycket kallare det blir på kvällarna gämnfört med Dagarna. Jag kunde ju gå barbent mitt på dagen utan att frysa, men nu när vi skulle ta våra fina tantcyklar hem höll jag på att frysa händerna av mig. Man känner på luften att det börjar blir vintertider. Tragisk sanning.

Middagen hos Cia var jättetrevlig! Trevligt folk och roliga minnen, jättegod mat och underbart fin tårta som Tulle skapade.

Nu ska jag hoppas in i drömlandet. Jag tror det saknar mig lite.

Pussochgodnatt


dagskläder


kavaj och väska vintage. Tröja Gina, Jeansshorts Diesel (Lånade), boots Dinsko, Diadem och halsband Lindex, Raybans. KATJIIING.


Lördag

Jättemysig middag med Maltatjejerna. Det blev sushi för hela slanten! Efterråt var val kanske inte så lyckad för min del, kände att det kanske inte riktigt var min grej. Men tunnelbaneresan hem var rolig, haha. Pratglad kille från brommaplan men höstig halsduk, lite "kändisspaning" och en kille som kunde spruta cola med näsan. Superduktigt. Vi blev uppraggade av en snubbe som hette niclas på tunnelbanan som skulle på 25 års fest, och han sa att vi var otroligt välkomna, så efter den första floppade festen drog vi dit. verkade vara skönt folk, men vi bekantade oss inte särskilt mycket eftersom vi var tvungna att dra för att hinna med den sista nattbussen hem. Och det gjorde vi. Skrattade gott åt en rolig skåning som stod och pratade med sig själv, och så träffade jag min lärares dotter Amanda. Supertrevligt!

Ikväll blir det middag hos Sötnosen Cia som har fyllt år. Sedan efter det bjuds det väl på efterfest kan man ju hoppas!
Men nu ska jag klä på mig bootsen och jackan och dra till min kära Mormor med min lillasyster. Vi bjöd dit oss själva på fika.

Ciao

Fredagsmyyyyys,omdetsåärdetsistajaggör.

Idag är det fredag och Två av tre tjejer som vi träffade på Malta kommer hit och äter middag. Hur trevligt som helst! Snacka ikapp om allt och inget. Det var trots allt mer än ett halvår sen vi träffades. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på för festligheter! Hoppas på något skoj.

Just nu funderar jag på att gå in och duscha. Måste dock vänta på en rökelse som jag av någon andledning bestämde mig för att tända ska brinna ner. Tydligen går dom inte att släcka mitt i.. Tyckte det skulle vara lite fräsht med god lukt i rummet. Vanilj var det. Nu har jag bara galet ont i huvudet och tycker inte alls att det luktar gott.
Klockan sju ska vi vara i vällingby och köpa sushi. GOTT! var en evighet sen jag åt det.

Lovetoall

todayiwearthis



Stickad tröja och halsduk Gina, Converse, Gammal blå kavaj. Väska HM, armband Lindex, Klocka Thailand och en massa halsband.


MinPulliärunderbar

ÅÅH, min älskling Pull hjälpte mig att fixa designen. My Love. Nu får det vara svart ett tag. Lite tråkigt och höstigt Så det är perfekt! SÅNTHÄÄÄÄÄR STORT tack till dig min älskling!

Idag har jag vart på irriterande, jobbigt humör för mig själv och alla i min omgivning. Jag har kännt mig ful, uppsvullen och äcklig. Mitt hår har varit en enda jävla röra. Köpte 4 (4!!!) chokladkakor, och efter att jag hade tryckt i mig två på tåget hem fick jag dåligt samvete. Så jag tröck i mig dom andra två när jag kom hem. Jag skulle ju ändå träna på kvällen, vilket jag inte gjorde. Men alla måste få ha sin dumdag. Min råkade vara idag.
Imorgon ska jag i alla fall försöka hinna träna.
Till helgen har jag lite roliga och trevliga planer, så den ser jag fram emot!

Nu ska jag dra mig till slafen. Det är ju trots allt skola imorn.

Byeos los Friendos



Anything i'm not

I will never be
I will never be you, No
I will always be
I will always be me
That I know
But Even though
I'm happy being me
I want to get away
From all this harsh reality

Gimme a break
A little escape
I am so tired Of being me
I wanna be free
I wanna be new and different
Anything I'm not


KLICK


ibland får man omedelbar längtan.

Det stog en så söt tant framför mig i rulltrappan idag. Hon påminde mig mycket om min mormor. Det fick mig att längta. Hon bor ju i sundbybeg, en 5 minuters pendeltågsresa ifrån mig. Man borde hälsa på oftare, spedera så mycket tid med sina älskade som möjligt´. Man vet ju inte hur mycket tid man har kvar med dem.
Min Mormor, mitt mirakel till mormor. Jag älskar min Mormor

Just enjoy the show.


Today





 


Kavaj Gammal, Klänning Gina, Skor skopunkten, Väska HM, massa halsband


En trevlig typ. En sån man vill ses som.

Om tre dagar är det Fredag, härligt! Idag har jag umgåtts med Skolan och fikat med vänner, hunnit med en oförstående franskalektion men Geografi och jag upptäckte att jag riktigt SUGER på. kunde inte ens peka ut Frankrike på kartan. Nybörjar kurs kanske skulle vara något för mig? Jag funderar starkt på det. Det där med franskan mitt eget fel. Här kommer jag och tror att jaa såklart att jag klarar franska steg 3, jag fick ju fan VG i franska i nian. Nu har jag insett att det VG berodde till 80% av fjäsk. Sorgligt men sant. Jag jag fortsäffer nog att sitta där som ett dumt jävla ägg på franskalektionen och nickar och ser glad ut. Där här läraren kanske också faller för fjäsk? Man kan ju alltid hoppas..

Imorgon ska jag Orientera Vid Hällasgården. Och eftersom mitt Lokalsinne är dubbelt så dåligt som min Geografi så ska jag springa med Mathilda. Som är exakt lika dålig som mig. Då känns det lite bättre. Men det kommer nog sluta med att vi sitter där, 5 timmar senare på en sten och gråter för att vi har gått vilse och vår matsäck är slut. Så vi drar definitivt med oss Melanie som trots allt har gått på orientering som liten. Då har vi i allafall 3 matsäckar att dela på! Det gäller att alltid ligga ett steg för i tänkandet. Min starka sida om det är tillåtet att skryta lite.

Snart ska jag gå på en uppfridskande promenad med min kompis Jessika som har inflammation i tandköttet.
CIAO


Ny vecka

Jag har haft en trevlig helg! I Lördags var jag på Gangster fest men min vän och andra vänner. Träffade nya vänner och hade allmänt skoj. Vi hade torka på klädfronten när vi fick veta att det var gangstertema, så vi satte på oss något svart och knöt en smörkniv tunt benet. WOILA Så hade vi ett vapen och såg otroligt Gaaangster ut. Not..
Det slutade med 24/7 donken vid Fridhemsplan, en otroligt rolig resväg hem på Tuben med en paljettbasker jag "råkat" få med mig. Sen blev det ljuvlig sömn i mam och paps säng med Tulle tills det var dags att gå upp på söndagen och jobba.
Min Helg har varit lyckad med andra ord.

Idag har gått fort och snart är jag klar med skjortan jag syr åt min pappa. Den blir bra.

Och detta hade jag på mig idag.






Jeans och tröja BikBok, Kavaj Mormors gamla, Tygskor Urban Outfitters, väska Från en marknad på landet, Halsduk Gina Tricot, Solisar Ray Ban (very fake) och en massa smycken från min farmor och HM.


sabeltandat tiger? tigertandad sab? ääääh.

Sitter just nu och nördar mig framför Tvn. Har varit sjukligt förkyld hela veckan, och därmed hemma från skolan. Så jag tog det sjukt lugnt igår hemma framför några filmer med Pull. Hon hjälpter mig att färga håret också, vilket jag kanske inte skulle låtit henne göra eftersom det resulterade i ett gäng negerbyar runt hårlinjen och i nacken. Så nu kan varenda jävel förstå att det är färgat. Imorse gick jag ut på en långpromenad med min älskade vovvis, eftersom det endast är jag hemma att ta hand om henne. Men ikväll ska jag och Tua på Snobbfest/ Gangsterfest hos vår gaaaaaaaaamla Kolloredare.. så då lämnar jag över min vovve till hennes dagmatte så får hon sova där en natt.

Borde nog städa mitt äckliga rum.. Att det är 10 min kvar på databatteriet är nog ett tecken.

LATER


Om jag ändå kunde något om detta..

Jag pallar inte uppdatera sålänge min blogg är såhär... ful. Trött har jag blivit på skiten. Kanske kan hända att jag får flipp någon dag och fixar med den. Om jag nu vet hur man gör. Tveksamt.

Min Dator har nog fått virus.. Det ploppar upp en massa snuskbilder typ varannan dag. Det är Läskigt.

I Helgen hade jag mys. Riktigt mysigt faktiskt.
Håkan Hellström på grönan i Fredags var kärlek. Trots Regn och en halv kilometer kö vid busshållsplatsen i stan och en kilpometers kö för att ta sig in till grönan. Jag och Jessika kom fram till biljettluckan tio minuter över 6, vilket betydde att vi var tvugna att betala 140 kronor var. Dom som kommit in tio minuter innan hade bara betalat 60 kronor. Det var Lite surt, men SÅ värt det. Absolut.

Lördagskvällen spenderades hemma hos min Jessika. Det var jättetrevligt. Någon tog fram en fjällräven, och alla fick fjortisflipp. Eftersom bilderna för tillfället ej går att lägga in på blogg.se av någon otroligt underbar anledning förblir de hemliga.

Nu ska jag krypa i sängen efter 7 timmars arbete. I'm SO worth it.


Helvetesdag.

Denna låt är tillägnad mitt BANKOMATKORT som har fått psykproblem.

Nu ska jag träffa den människa som får mig att må bäst i hela världen (iaf en av som) över lite franska och kaffe.

Fuck you very much!


 


VARFÖR VILL DEN INTE BLI LIITEN FÖR?
Någon vill dö..


RSS 2.0