gott kaffe- varje dag! (ha ha)

Melanie kom som en liten ängel nersänd från himmelen med en alldeles undetbart söt liten kaffemaskin till skolan idag. En såndär svårt avancerad och dyr som alla vill ha ni vet? en sån med kapslar och som skummar mjölk. Hon fick med några provkapslar som vi slösade ett antal av idag då vi försökte experimentera oss fram till hur man gjorde. Och efter typ en timme var melanie expert på mjölkskumning och rengöring av maskinen. Men jag måste säga att detta är heeeelt underbart! Så ett stort tack till Melanies Pappas som fixat denna till oss. Den kommer vara våran trogna vän ända till trean.




 


15.00 ger jag upp och går.

Nu har jag suttit med färgglada tvättsvampar i snart 4 timmar. jag är så yr i huvudet att jag mår illa av alla starka färger. Tror jag lägger upp en lite bild på den senare, klänningen alltså, efter lite fler antal bollar (ca 200 stycken) kommer det börja likna något! detta kan ju faktiskt bli rätt bra trots allt tror jag.
Innan jag dra hem tänkte jag gå in och storshoppa på kicks. Lönen kom ju faktiskt igår, WOHOO. Men duktiga jag satte in hela 2500 på mitt sparkonto. Så nu är jag i princip klar med ihopsparningen av pengar till flygbiljett och fickpengar inför Gran Canaria resan! Det är ju faktiskt bara cirka 2 månader kvar nu. (TVÅ!!!!!!!!!!) och jag känner på mig att tiden kommer gå fortfortfort. Jag längrar satan kan jag ju meddela. 11 dagar i ett hyffsat varmt land med 3 underbara vänner. Det kan inte bli bättre. Borde kanske börja packa snart. Inför våran språkresa till malta började jag ju faktiskt packa en månad innan vi skulle åka, haha. Men ändå stod jag där dagen innan och hade panik. Bör inte bli så denna gång tycker jag. Men som sagt, nu har vi ju fyra tjejer som lägger allt i samma garderob. Så man kanske inte behöver överdriva denna gång och bli tvungen att betala för övervikt än en gång.
Men, jag är ju tjeje, so what to do?

Nu går jag hem. Tjohoj


Måndag och jag är i tid.

Jag kan ju meddela att detta är ungefär FÖRSTA gången jag suttit ner, tagit det lite lungt och ätit frukost i LUGN OCH RO sen jag började gynmasiet i princip. Och jag kan tala om för en gott folk att det är en alldeles förträfflig känsla. jag behöver liksom inte packa in min macka för at sedan äta den i skolan. Och jag behöver faktiskt inte skynda mig för att jag ska hinna köpa kaffe, för det kan jag göra efter lunchen. Vet ej vart jag ville komma med detta, förutom att jag kände mig lite duktig. Att jag sitter i ett helt nystädat rum, men nybäddad säng och ny, stor, lila och fluffig matta gör inte det hela bättre. synd bara att min garderob ser ut som ett irakkrig. Men för det kom rebecka på den smarta iden att man ska hänga upp två drapperier för, och i och med det var problemet löst!

Nu ska jag upp och utforska vinden lite, för det har jag ju faktiskt också tid med, trot eller ej.


13-19

Idag blir det jobbijobbi, senare blir jag tvingad att städa rummet eftersom mina snälla föräldrar har köpt en stor lila hårig matta åt mig, och det bästa är väl kanske inte att lägga en ny matta på ett ojojoj så dammigt golv.

Jaja, tittade på världens sjukaste och längsta knarkarfilm på tyska igår. Pull gjorde ett bra jobb med val av film!

Och DÄR tog mitt ordföråd slut. Blir väl med när det fått ladda lite. Pussen




Snart

När tiden är rätt, ska jag plocka upp dig och ta dig långt här ifrån.




Min dag att göra inget.

Igår blev det lite öl, lite ojojoj och sen sova 3 i en 105 säng vilket resulterar i att man inte sover en blund. Eller man somnar aldrig helt. Men i helhet var det trevligt.

Idag borde jag sitta hemma och göra ingenting. Man behöver såna dagar också, men Njet. Jag ska åka och fika med en fin vän nu, sedan vet jag inte vad jag ska ta och hitt på. städa rummet borde vara prio 1. Nu kan man knappt gå där inne. Det är otroligt äckligt. Äckligtäckligtäckligt.

Jag vill äta en god middag med min familj, sitta länge och prata. dricka lite vin. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Jag tänker ta det som det kommer helt enkelt!


3 and a camera

Har inte mycket att tala om för världen efter helgen, så jag visar lite bilder jag och mina 2 vänner roade oss med att ta i vår gamla skolas aula i lördags, enjoy!












Om vi säger såhär, vi tog 1141 bilder, så ni kommer få se ett antal av dom här i framtiden, Så det är bara att hålla ut!

Pussochgos


Jenifer Aniston for ELLE 2010


Perfektion


fidsnfifnofj

Nu sitter jag hos Mat Hilda. jag har precis tryckt i mig en jävla massa sallad och lite (massa) naturgodis. Nu skulle det sitta fint med en kexchoklad (nej juste.. vi har ätit up dom med..)

Vi har precis tittat på "The boat that rocked", vilket är typ min nya favoritfilm. Nästan. Jag är lite kär i killen som har huvudrollen. en CoOoOL kille.

Tjingtjing




Trötttritrötttrött

Idag var jag och mathilda hos bygg grabbarna i skolan och sågade av 20 toaborstar från skaftet, så vi bara hade själva borsten längst upp kvar. Tror aldrig jag har sett någon skratta så mycket när vi sa att vi skulle ha dom på en klänning. Men vi fick hjälp och det blev jättebra! "amen vilka perversa typer ni är" var det första deras lärare sa.

Jobbat ända till 8, och nu är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska borsta tänderna, packa väskan och SOOOOVA.
Imorn sover jag hos min Mathilda, hon ska laga mat åt mig och vi ska titta på guds tre flickor, great! Sedan ska vi snarka i hennes stora sköna säng!

Live and love.

(om jag inte hittar mig USBsladd snart blir jag sur..)


Alltså Jag är ju största coolingen ever som någonsin skådats!

Mina vänner har humor på hög nivå



Jag har tappat bort min USBsladd till mobilen.. och jag som ville ladda ner en massa ny bra musik. Fan.

 


Lata Jävel.

Jag har gjort precis samma sag idag som igår.. sitter här och tittar på hollywoodfruar. Herregud.
Snart i will make som coffe och sen måste jag skriva lite på mig uppsats och lyssna lite på Håkan. Stänga av TVn och tända ett ljus. kanske funkar, fast inte så troligt.
Jag vill ha lite glass också, Fan vad jag har ätit idag.. och druckit mycket kaffe. Jag kommer bli tjock och få gula tänder.
Hahahaha. Varför skriva när man inte har något vettigt att skriva? Denna fråga ställer jag mig själv varje gång jag gör ett sånt här VÄRDELÖST inlägg.

Tjingtjing!


Såhär glad är jag nu.


Bara livsillusioner.

Min stänga-av vecka börjar dåligt. Jag skulle skrivit klart min uppsats idag och det har ju INTE hänt. jag har suttit här framför datan i TRE timmar utan att göra ett skit. LYCKA

Idag började vi på våra IKEA projekt i skolan, vi har klippt av snören på typ 200 tvättsvampar och gjort en luva av handdukar. Imorn ska vi ner till byggkillarna och såga av 25 stycken toaborstar från skaften. Man kan ju undra hur detta kommer sluta. Det visar sig.

Vi hade i allafall kul!




vi snodde med oss en maskot från IKEA också, han heter Enok och ska stötta oss genom det här.



Färgglada bollar gör små barn som oss väldigt lyckliga!


11:10

Vi var på bio igår, tittade på instängd. Och jag som hade lovat mig själv att ALDRIG i hela livet gå på en skräckis på Bio. Där sprack det. Oxh jag var så förbannad under hela filmen när jag satt där under min mössa och tänkte att detta var nog dom sämsta 100 kronorna jag har slösat i hela mitt liv. Men men, en trevlig kväll med tjejerna var det i allafall.
Och jag fick världens finaste Berlock av Tua. Jag blev så glad. Det är nog det mest personliga jag någonsin fått. Tack älskling <3

Nu ska jag fara till jobbet, bussen går om 5 min! Man kan ju tycka att 7 timmar är rätt mycket, men det går fort!

Pussen


Båda sidor nu

Jag steg uppför med skjutna vingar genom glass-slott i aprilskyar
och fjädergrottor överallt, har sett de bästa moln.
Men nu skymmer de solen, de regnar och snöar på varenda en
och allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen.

Jag har sett på moln från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara molnillusioner
och nu minns jag, har aldrig förstått mig på moln. Inte det minsta.

Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om
och om du behöver den finns aldrig gryningen har sett hur kärlek vunnit.
Försvunnit och förlorat, och du lämnar de skrattande när du gått
och om du brydde dig säg inte till nån ge inte bort dig själv.

Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag, jag förstår inte kärlek. Inte det minsta.

Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig,
och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen.
Och du eller jag vem är konstigast, är det bara jag som förändrats
ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.

Jag har sett livet från båda sidor nu,
från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner
och nu minns jag, jag förstår inte livet. Inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner.

Not my time

Nu är jag trött och kräks på allt.
Igår var väl kul.
Nästa vecka vill jag dansa. Måste hända.

Behövde bara jobba en timme idag, sen fick jag gå hem. Jag har väl blivit för dyr nu när jag är 18. Men jag har i alla fall druckit mina Första lagliga öl.
Nästa vecka ska jag stänga av mig från allmänheten I några dagar, bara tänka på viktiga saker. Typ som mig själv och skolan.. Viktigt helt enkelt.

Jag har BTW världens finaste vänner som gav mig världens sjukaste och finaste presenter igår, jag är så glad! och vi gjorde vääärldens godaste middag!
Någongång snart ska jag lägga upp bilder mina underbara presenter.

Nu ska jag städa klart mitt rum och lyssna högthögthögt på Håkan Hellström. Jag är inne i en sån period nu igen.

Förresten, fan vad jag älskar skype!



18 and one day

Idag ska jag ha en liten middag för mina fina vänner, sen ska jag ut med min fina vän Paulina och dansa, lär bli awesome i hope!

Min (Paulina hjälper mig, annars finns risker för magsjuka om jag ska ta hand om allt själv) Meny:

Förrätt:
En massa goda krustader med en massa gotti i

Varmrätt:
Räksallad med en massa gotti i

Efterrätt:
Varma chokladmuffins med varma hallon och vaniljglass med sånna där svarta prickar i, alltså inte den som smakar fejk. Utan den äkta. Den som är god. You get it.


Superbra! Schmaklig måltid!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig svetten. Vi var ute och drack lite öl igår. Det var trevligt!




7 Januari 2010

Idag fyller jag 18. Vilket känns JÄVLIGT NICE! WOHOOOOOOOO! äntligen, detta är ju vad man har längtat efter i typ 4 år?

Idag vid ett ska jag och paulina åka till MIKAS dotterförlag och fotografera oss, vilket ska bli jättekul! Tack för det vännen <3
Senare ikväll ska vi ut och dricka öl har jag bestämt!
Och förhoppningsvis ska vi ut och äta på fredag, sedan blir det DANSAAA!

Detta kommer helt enkelt bli en bra dag hoppas jag! Och ja, Jag är lycklig. Men det är jävligt läskigt att jag klassas som vuxen nu.. Det skrämmer mig lite. Men vadfan, 18 ÅR!!

Här är jag när jag mår som bäst; kalasfull och jävligt lycklig. Enjoy!



Pussen


2010

Nu Tänker jag fan vara tillbaka här. eller i alla fall försöka, bara för att ha något vettigt att göra på kvällarna istället för att sitta och pilla mig i naveln, inte för att detta är en mycket bättre syssla när det finns läxor och sån skit. Men jag tycker det är dags nu.
Imorn fyller jag 18. och det blir väl kul tror jag. Mitt rum är ostädat, så det ska jag försöka fixa nu, pallar inte vakna upp till ett bombnedslag på mig 18årsdag.. känns ju fruktansvärt. vill vakna riktigt tidigt imorn och äta stor frukost och titta på tv i sängen, i min rosa morgonrock med tända ljus. I ETT RENT RUM SOM LUKTAR GOTT. så ska nog börja med det nu, eller först ska jag ladda in lite glada bilder från nyår på datorn, sen kanske jag lägger upp någon utav dom här, Hoho.

Men, ett sista försök på att göra något av denna blogg nu då, eller något sånt!

Puss


RSS 2.0