I brist på ord

    
   

Igår köpte jag en jättestor Tekopp prydd med blommor(den är god att dricka ur). Och ett par gråa strumpbyor.
Imorgon ska jag till IKEA. Jag ska bara köpa lila saker. Jag ska gå runt där länge, länge.Det har jag bestämt.
Jag gillar IKEA.

Måndag mina vänner!

Måndag och snön ligger vit på marken. Höll på att snöa bort imorse. Hela jag var vit när jag kom till idrotten. Dagen har varit i allmännhet bra tycker jag. Här finns ingenting att klaga på. Sova hann jag göra en timme mitt på dagen också. SKönt. Men känner dock att jag börjar bli trött igen.. Så ska nog ta och slumra lite snart. skola imorgon också sönni.
OCH. Imorgon kommer Löööönen! Det första jag ska köpa är en latte på seven. Sen ska jag besöka den lilla kiosken vid skolan. SUPER! Det ska jag hinna göra innan jag börjar klockan halv 10. Hoppas på lite solsken imorgon också. Det kan vara mysigt. Det har dem iallafall lovat på nyheterna. Och som ljuger väl inte, eller?
Snön får gärna ligga kvar. Den är väldigt mysig, även fast den är kall och blöt. Den är mysigast från insidan, eller  när man har laddat på sig med täckbyxor, dunjacka, ett dussintals vantar och ett andal mössor. DÅ är det faktiskt riktigt mysigt. Tills man börjar svettas.

Imorgon ska jag till Kista med Mamma och Syster. Vad jag ska göra där har jag ingen aning om. Vet bara att jag ska äta. Haha.

Puss och godnatt snöbollar



Från spökbollen i torsdags. Otroligt smickrande må jag säga.

Och där gick helgen.

Borta, putsveck.. Tråkigt.
Jag har iallafall inte bara siúttit hemma i helgen. Eller i fredags var jag hemma. Vilket är heeelt förståligt. Från min sida.
Igår var jag på tjejmiddag, sedan åkte vi till Gustav. Trevligt, trevligt. Mådde inte så bra idag om vi säger så.
Det var trevligt att träffa alla Kilisar igen! Jättemysigt.
Idag har jag jobbat.. sen träffade jag mina kära klassisar på en fika. Supermysigt. Espresso house på stureplan som vanligt. GUUD vad fint det är där när det har snöat, och när skärmen lyser blå och röd. Superfint!
På vägen hem höll jag på att blåsa bort kan jag meddela. Men jag gillar snön, så det gör inte så mycket.

Om det är någon som undrar så, ja. Det är jag som går runt med en mörkblå fjällis... Haha.

 



Nästan alla bilder tagna av lisa med hennes nya kamera :)

Nu ska jag sova.. Har jumpastik imorgon bitti. Usch.

znark

kom hem med mathilda klockan 4 imorse. Vi sov.. sådär bra för att ligga två i en 90 lång säng.
Men det var roligt inatt. spökbollsturnering för fulla muggar- Det första laget vi fick möta var en och nittio långa, biffiga killar. Vi förlorade. Efter tre minuter. Vi stannade ett tag till tills min pappa kom och hämtade oss runt 3 tiden.

Ikväll ska jag inte göra ett skit. Skönt!
Ha den trevliga dagen alla nu!

nanana

jag hittade ett par röda sammetspyamasbyxor jag inte visste att jag hade. Happyface.
- Jag otroligt dålig på att stava ordentligt i mina inlägg har jag märkt..

är det bara min klocka som går fort?

Jag fattar inte vart min tid tar vägen faktiskt... Den liksom försvinner. Jag som trodde att jag skulle ha tid och städa rummet idag. Vilket jag trott i ungeför en vecka nu, så snart börjar väl råttor leva loppan på mitt golv här så stökigt som det är.
Idag har jag sammanlagt vart på lektion i en timme. Började igentligen halv 9, men jag åkte till sumpan till tygaffären halv tio då de öppnade. Tog mig ungefär 45 minuter och välja mellan två typ. Jag stod och höll i rullarna och bara tänkte. Hon í kassan underade nog vafan jag höll på mig, så hon kom och frågade om jag behövde hjälp. Vilket jag inte behövde sa jag. Sedan stod jag och stirrade på tygerna i en halvtimme till tills jag bestämde mig. Missade datan. Hade tydligen sagt att jag kunde börja jobba klockan 3, fast jag inte slutar förrens 4. Menmen, då hade jag iallafall en andledning att strunta i datan.
En rolig dag på jobbet också. Det är tur att det finns människor som har humor.. Synd bara att vissa måste förstöra *hosthostpontushosthost*. Jaja, hade iallafall kul med Nadja och Nicolas.
Nu sitter jag här, har inte gjort ett skit som jag har sagt till mig själv att jag ska göra. Och imorn har jag matteprov. Jaja, det får gå som det går, tyvärr.

Nu ska jag slumra. Imorgon sover jag hos Melanie. Men först ska vi befinna oss i skolan från 00.00 och framåt på spökbollsturneringen. Sen får vi se om det finns någon buss eller tunnelbana som går hem. Om inte annat får vi väl gå längst tunnelbanespåret hem till henne. Maah.

Posen


stormtisdag.

trodde nästan att jag skulle blåsa bort imorse när jag gick från tunnelbanan till skolan i fridhemsplan. Vet inte hur många gånger jag fick skit i ögat heller.
Jag märker verkligen att utan en lyckad start på dagen funkar inget. Det började med att jag, otroligt nog i god tid, åkte till spånga för att ta pendeln. Redan där gick det käpprätt åt helvete när jag klev rakt i en vattenpöl med mina tygskor som jag korkat nog satte på mig imorse. Så där gick jag, med blöta skor och alldeles i tid för att ta pendeltåget. Nehe, då går det inga pendeltåg. Något signalfel överallt, så det skulle bli nästan en timmes förseningar. KUL. Och jag som har matte första lektionen liksom. Jaja, inget att göra mer än att ta värsta omvägen för att komma åt en tunnelbana. 30 minuter försenad blev jag. 
Inga tyger hittade jag heller. Ohlssons tyger har det ruttnaste utbud jag har varit med om. Och jag som behöver det imorn.. Jaja, det får väl bli att åka till Sumpan på lektionen till se öppnar imorgon. Det går säkert min lärare med på! Hon är otroligt gullig och snäll må jag säga.

Kom hem från jobbet otroligt trött.. Så nu hade jag faktiskt tänkt att läsa lite, sedan sova. Kunde inte sova inatt.. Jag vet inte vad det är med mig. Brukar aldrig ha problem med att sova men på senaste har det varit jättesvårt. Klockan 2 vaknade jag och kunder inte somna om, så jag underhöll mig lite med att göra om ett armband. Hoppas det inte upprepas inatt.. Har slut på armband att göra om..

Nej. Sängen väntar!
Puus
 

Jag kan ibland inte sluta stirra på mina blommiga konstverk.


Monki - 200 SEK

Måndag = 6 dagar kvar till helg!

jajamenasan, nu är det inte långt till helgen! haha. Idag har rullat på känner jag. Exakt som en måndag brukar göra.  Valde att ta den långa vägen hem från skolan idag. Köpte mig en Latte på seven och tog hundranitton från rissne. Ibland är det skönt att bara sitta stilla på en buss lite för länge. Man får liksom tid att tänka- eller läsa. 
Imorgon ska jag jobba. Snäll som jag är. Och jag som hade tänkt att spinna på gymmet. Jaja, får bli någon annan dag. På fredag får det bli! Sa tydligen att jag skulle jobba på torsdag också, och det kan jag ju inte! haha. Vi har ju midnatts spökbollsturnering i skolan då. Så det bli väl antagligen att vi sover i skolan. Haha, det går ju inte så många bussar hem på natten en vardag tyvärr. I helgen ska jag på Tjejmiddag också, det ska bli supermysigt hoppas jag!
På onsdag ska jag börja på min kjol! Längtar faktiskt. Har även lite plande på att sy mig en enkel klänning själv hemma också, Har liksom föreställt mih hur den ska se ut, så jag hoppas att det blir som jag tänkt mig. 

Lite ointressant om min dag då som ingen ändå vill veta. Känns skönt att skriva ner lite sånt här bara, Kan man tänka tillbaka när bloggen är föööör ga´mmal och tänka "Oh, vad det det jag gjorde måndagen för tre år sedan. Vad trevligt!"
Haha.
sådärja.
Pussen
 

Mucho trevlo

Min kusin hade den här i sin blogg. Hur gammal är han, typ 14 eller något. Och helvete vilken röst. Jäklar. Han har ju fan inte ens kommit in i målbrottet, och ändå sån jävla röst. Helt sjukt.

Dutti Becka

Nu har jag fixat och trixat och det slutade med lila (förvånad? Not) Såhär får det se ut ett tag. Ganska så nöjd faktiskt, speciellt för att ha gjort det själv, haha.
Träning var jag på nyss. Booty för att stärka upp rumpa och lår. Super effektivt känner jag. Kommer ha grym träningsvärk imorgon. Första lektionen imorgon bitti är idrott.. passande.
imorgon måste jag försöka köpa tyg. På onsdag börjar jag på min kjol. Den kommer att bli enkel att göra, och klassisk modell. Midjehög och vidd. Möjligtvis blir det lite tyll under också. Har inte bestämt mig riktigt.

Ny vecka nya tag.
Godnatt!

En söndag i mängden

kom hem efter att fått slutat tidigt till ett helt tomt hus. När jag vaknade imorse var nästan hela tjockan släkten här, okej inte riktigt, men kusinerna och mormor iallafall, älsklingsmormor hade varit och köpt frallor åt oss på morgonen, Hon var först till affären när dem öppnade klockan 9. Jag älskar dig. Nu hade jag tänkt göra lite nytta, eller kanske efter att jag har tagit en skön tupplur. Skönt att vara hemma så här en söndagseftermiddag, blir inte så vanliga söndagar.
Igår var jag och fikade med mina bebisar jag träffas alldeles för lite. Jättemysigt. Sprang på Melanie och Emilia också, haha. Lite lustigt. Snart kommer mina föräldrar hem från landet. Mysigt.

Pussen


Jag saknar de två veckorna

Give me a dream

Lördag då, Inget speciellt denna helg heller. Ikväll ska jag träffa Tulle och Jexo, så får vi se vart det bär av. antagligen tar vi en fika och pratar. Kan vara mysigt. Jag är grymt sugen på att bara släppa loss nu alltså.. Har ingen lust att sitta hemma och deppa. Dessvärre blir det lite problemo denna helg. Men nästa helg, då jävlar!
Haha, nu går Madagaskar på TV.. Ska väl titta lite på det och äta min tadada GLASS (:D) Medans jag väntar på att Jessika kanske kan svara i sin telefon.. VIlket hon inte gör.. Morr


Rock & Roll


Imorgon är jag back to buisness. Hell Yeah!

Och så var helgen ett minne blått.

Fredagen var väl halft misslyckad. Det var inte misslyckad att träffa min Pull som jag inte har träffat på ett halft liv. Men kanske resten. Om jag får avgöra själv.
Lördagen var väl allmänt misslyckad. Inte att gå på Johannes Konsert (dem var grymma). Men resten av kvällen. Om jag får avgöra själv. (det var kul och träffa er förresten. Faktiskt. Det var trevligt. Ni var trevliga, Söta och gulliga. En gnutta tillbakalängtan kom krypande)
Idag var väl den mest lyckade dagen på helgen. Jag for iväg med min familj till Arboga och hälsade på släkten. Det var mysigt. Vi var och åt på restaurang, sedan gick vi hem till min moster och fikade med fars dag tårta och hade det mysigt. Jag slumrade till ett tag i soffan också, miih. Min moster jobbar på karamell kungen, och hem kom vi ju inte tomhänta. Utan hem kom vi med en hel Icakasse med godis. Inte bra. Hojta om ni är sugna! haha.
Såhär kan jag väl sammanfatta helgen: 80% misslyckat och 20% lyckat.
Vilket visar på att min helg i helhet har varit misslyckad.
vilken tur att det bara är en helg i mitt långa liv då. Det kommer en till nästa vecka. Haha.

Nu ska jag läsa ut resten av min engelskabok. Vilket är mer än halva... Usch. Först ska jag sätta på mig något mysigt. Och krypa ner under täcket. Och tända några ljus.
Tjo

forts.

   
  
   
   
   
   
   
 
   

Det berkar som om man bara kan ladda upp ett antal bilder i taget..? hmm. Fortsätter imorn. Det tar aldrig slut.. Mihi.

Feel the rush!


Nu snodde jag den här Tua. Mihh

Namn: Rebecka Maria Elisabeth Oscarsson
Födelseplats: Karolinska sjukhuset. 
Bor: Spånga
Ögonfärg: Brungröna
Hårfärg: Mörkbrun
Höger eller vänsterhänt: vänster
Kär? Nej du.
Civilstatus: Går ensam
Skor som du bar idag: Mina blommig skönheter 
Dina svagheter: Fina ord. Självrespekt och drivkraft.
Rädsla: Fåglar. Stora godsedjur. Bli lämnad ensam
Målsättning: Lyckas med livet.
Första tanke när du vaknar: 15 minuret till bara...
När somnar du: Efter jag borde gjort det.
Vad gör du innan du somnar: Tar av mig linserna och smörjer in ansiktet. (ingen torris här inte) 
Pepsi eller Coca Cola: Pepsi
McDonalds eller Burger King: Måste säga Burger King (fan vilken svikare jag är)
Adidas eller Nike: Ehm.. Har inte så mycket koll där alltså..
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Svär du?:
Minst fem gånger om dagen. Oftast fem till.
Sjunger du?: Försöker låta bli. GÅr inte att undvika i duschen
Gillar du skolan?: Ja det gör jag.
Tror du på dig själv?: Inte alltid. Borde göra det mer kanske...
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast.
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol ?: ja
Shoppat?: ja :)
Ätit en hel ask müsli?: Haha, nej. Finns det ens askar med musli?
Ätit sushi?: Yes!
Stått på scen?: Usch nej!
Skejtat?: Haha, nej.
Bakat?: Neej :( 
Stulit något?: Nope!
Ljugit?: Ja
Rakat dig?: Haha, inte i ansiktet. 
Kysst någon?: ja
Kramat någon?: Jajamensan
Däckat eller varit jättefull?: Haha. Inte så illa.  
Blivit kallad hora?: nej
nerslagen?: Nej
Busringt någon?: Nej, det tror jag nog inte!
Gjort något som du ångrar?: Japp. Går inte att undgå.
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Nej
Kastat en sten på nån ruta?: nej
I framtiden..
Namn på barn?: Ingen aning. Har inte tänkt så långt en.
Hur vill du dö?: Gammal och nöjd med livet.
Vad vill du bli när du blir gammal?: Glad. Frisk och sund. Pansionär skulle vara rätt trevligt också!
Antal människor du skulle ge ditt liv för?:
Ehm. Varför skulle jag ge mitt liv? Låt alla leva :D
Antal CD-skivor du äger?: Inte så många faktiskt
Antal piercings?: 3 i öronen.
Antal tatueringar?: Det kommer, det kommer!
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: 4 gånger tror jag.
Vad ska du göra i sommar?:
 Jag vill ha kul. 
Vad ska du göra i vinter?: Fira jul. Umgås med familj och vänner. Jobba. Ta det lungt.
När tar du studenten?: 2011
Vad gör du efter gymnasiet?: Jag vill plugga i london.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: Antar att jag gör det. skulle vara kul att jobba utomlands dock!
Vad händer till helgen?: Vi tar den som den kommer tycker jag. 
Vad vill du helst göra just nu?: Sova!
Vill du ha pojk/flickvän?:
Det skulle vara mysigt. Nu när det är vinter och allt!
Vad tittar du först på hos killar?: Långden. Tyvårr. Haha. Är man lång själv så är man.  
Vad är sexigast hos en kille/tjej?: Personligheten
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Ingen aning. Sånt där kan överraska en.
Vem är den perversaste person du känner?: Hahahaha. Lilla Mathilda ligger långt upp måste jag ju säga. Maha!
Hur gammal är din yngsta kusin?: ett och ett halft.
Hur gammal är din äldsta kusin?: Hon är runt 25 tror jag.
Bästa sommaren i ditt liv, och varför?: Det måste vara den här sommaren. Det hände så mycket oförglömligt. Malta var ju en av dem sakerna. Kommer aldrig glömma bort.

Jag hatar uppsatser

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jävla väder. Jävla skola. Jävla sverige.


Ta mig tillbaka

HAHA

Lite patetiskt. Jag tror jag har haft den här låten på hjärnan i ungefär en vecka nu. Har sjungit lite på den minst en gång om dagen. Nu tänkte jag dela med mig den till andra hjärnor. Varning. Det fastnar sjukt lätt.

Visit the bed.

And now i am goig down. Under my täcke. Jag är så fruktiansvärt trött. Måste få lite sömn. Det är ju inte ett plus att jag börjar tidigt imorn heller. Min ända anledning till att gå upp är att jag vet att jag på vägen till tunnelbanan i karlberg trallar förbi seven, Och där kan springa in och köpa mig mitt morgonkaffe, och nu för tiden en lussebulle! Det får mig att sätta på mig skorna och gå till bussen klockan för tidigt.
Imorgon åker nog vinterjackan på. Dels för att det är så grymt kallt på mornarna. Och dels för att jag ska iväg och arbeta efterråt, och slutar inte förrens klockan 8. Då är värmen ett minne blått kan jag ju meddela. Schööntschöönt.

Godnatten då.
- R

mihi*

forts.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Fortsätter imorn igen. Jag anade nog inte riktigt att det var så här många bilder, haha. och jag tar typ var tionde eller något. Men det är kul. vissa bilder släpper loss så många känslor, dofter och småp leenden. Vissa saker vill jag tillbaka till. Andra är jag glad att jag har lämnat bakom mig. Männsikor har kommit, och försvunnit. Men bilderna kommer alltis finnas kvar.


Mina två sista år i bildform

Från början till slut...

     
     
     
   
     
     
     
   
     
   
   
     
      
     
 
       
 

Jag får fortsätta imorn, min bilduppladdning slutade funka. Så jag kan ju hälsa att detta inte ens är ett halvår.  More to come!

Minnen.

Tänkte rota igenom mitt mobilarkiv och lägga in de senaste 2 åren här senare. Mycket känslor.

God middag!

As she couldn't remember,
and he had forgotten
theý kept thinking about it





Godnatt sverige

Kanske är dags att börja tänka på refrängen. Ska upp sjukt tidigt imorn och åka till sjukan. Eller vårdcentralen rättare sagt. Nu ´är det min tur för den omtalade sprutan gott folk! Fasst inte imorn, så ska vi bara hämta själva vaccinet. Sen vet jag inte riktigt när jag ska ta sprutan. Hoppas jag slipper, haha. Har alltid tyckt illa om sprutor. Men varje gång jag ska ta dem, Så känner jag dom knappt. Men ändå, varje gång, är jag så sjukt nervös innan det är dags. Sitter där och skriker på Läkaren att få det gjort. "Stoppa in den bara!!!!!" (haha) "det är redan klart, Jag har redan satt på plåstret" är det jag få till respond.

Nu ska jag sova i mina alldeles nybäddade rena lakarn. Ska bli otroligt skönt.
Fortfarande lycklig över hur mycket jag tjänade igår, mihihi, tills jag kom på att det var första november.. och att pengarna inte kommer förrens i december månad då. Menmen, mer pengar till mig över jullovet!


Haha, Jag och min Tullebulle tog rätt ,många bilder. Så det är bara att stå ut ett tag. Mihi*

Schöööna söndag.

Jag vaknade klockan 12 imorse och kände mig otroligt utvilad. Inget jobb idag heller, vilket var urskönt! Kände för första gången på länge att jag kunde slappna av. Inget stress eller stress ätande av frukost. Jag kunde helt enkelt bara ta det lungt. Runt halv två ringde Tua och sa att hon stod utanför min dörr. Hon skulle komma och hjälpa mig att fotta till en bildläxa som jag hade. Tack bebi <3
Vi tittade på What happens in vegas igen, och åt pizza. Supermys!

Nu ska jag fixitrixa lite med min Bildläxa. 



Röda Lördag.

Igår spårade ut totalt. En kille fick en glasflaska i huvudet av sin kompis, tre polisbilar kom och förhörde alla. Jag och Mathilda gömde oss på toaletten, så vi slapp prata. Haha. Men men, Jag åkte hem med Jessika och Tua. Vi hade lite mysigt sen sov vi.

Nu sitter jag är, uppbullat till toppen med mys. Jag har hyrt film, köpt chips och nu tänkte jag bara mysa achlet av mig.
"Whats happent in Vegas" nästa!
Halloween helgen kanske skulle kunnat få sluta annorlundare. Men inte Efter att man har Jobbat i 9 timmar (Med 100 procent OB!!!) Och är allmänt trött. Då är det här bästa sättet att avsluta ett höstlov på.
Snart stängs min dator av. Så jag måste avsluta såhär.

Jag skriver nog imorn!
Poosen

RSS 2.0