Till Mathildis

I know you miss when i skriver i min blogg. Har bara inte orkat. Hihi. JAG LOOOVAR, någon gång kommer det upp något RIKTIGT roligt i denna blogg som du kan skratta åt en heel vecka  :)
Måste bara göra upp en plan först, moaha.

Tjollahopp


Vi kommer dö samtidigt du och jag

fan vad jag är dålig på detta.. riktigt kass. Men vadfan. Jag är kass på allt nu för tiden. vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Idag har var ej varit till någon som helst nytta. Eller.. jag har dammsugit mattan i hallen från allt jävla ludd min hund släpper nu för tiden. Och bäddat om i min säng.

Jag är så jävla tråkig och lat och ensam. ensamensamensam..
Neeeej fyfan.
På torsdag ska jag sitta i en biosalong i 4 timmar (vilket betyder typ halva natten) först twilight och sen New Moon, EN DAG INNAN ALLA ANDRA. SÅ jävla RESPEKT alltså. (HA) Efter sover jag hos mathilda så jag slipper åka hem själv.

Nu måste jag bestämma vilka kläder som ska bära mig imorn.. Det är väldigt ansträngande när man måste tänka på det väldigt noggrant varje dag nu när man praktiserar. ( Vilket går bra, om du typ.. halva läsaren, är intresserad)
Imorgon är en jobbig jävla helvetesdag. Helvetesonsdag. Rövonsdag. Skitonsdag. Penisonsdag. Kalla det vad du vill. Jag gillar helt enkelt inte onsdagar nu för tiden. Först är det praktik till klockan halv 2. Sedan ska jag iväg på CPmatte för att få reda på att jag fick ett STORT, FET IG på mitt matteprov. Sedan ska jag iväg och jobba till sent, sedan måste jag hem och slappa, vilket är jävligt ansträngande ska ni veta.

Nej. Godnatt då.

höstdepp..

Jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar och varmt. Jag vill sitta på en klippa en försommarkväll med vänner och dricka öl. Jag vill åka till landet, simma ut till flytbryggan i det renaste vattnet i hela norrland, ligga och filosofera tills tårna är så kalla att man tror dom ska ramla av. Jag vill sitta en sommarkväll mitt på jädraås fotbollsplan en natt med en vän, prata om livet och bråka med myggen. jag vill kunna gå runt i en blommig sommarklänning dygnet runt. Jag vill åka på festival, åka på festival, bo i tält och bära stövlar och hatt. Åka på festival, sitta i hettan och dricka ljummen öl. Jag vill vara brun. Brun och fin. Jag vill ha sol, så att jag kan bli brun och fin. Jag vill åka utomlands. Festa hela nätterna och ligga död på stranden under ett paraply på stranden. Jag vill känna mig lycklig. Lycklig och glad. Jag vill känna mig sommarlycklig.

Jag har kommít fram till ett faktum; jag är ingen höstmänniska för det mesta. Jag blir jämt deppig. Orkar inte med kylan. Orkar inte med snön. Vill inte vara kvar. Vill här ifrån. Nu helst.

Det är såhär jag känner denna äckliga söndag. Tack och hej.




Praktik

Höstlovsveckan slut.. har ej så mycket att säga om den, mer än att det INTE kändes som jag nyttjade den fullt ut. Nu är det i alla fall ny vecka och jag har 4 veckors praktik framför mig. Idag gick det bra, Men det tar ett tag för lilla mig att vänja mig och bli öppen för andra människor, men det kommer nog snart! Jag kommer nog trivas alldeles utmärkt där.
Nu ska jag sova.. 9-5 vaaarje dag. förutom den dagen då jag jobbar, och har matte innan. Den är fan helvetesdagen av alla helvetesdagar. Måste gå upp klockan 7 och är inte henna förens halv 10 på kvällen. NAJS.
Nej. Puss.


såhär glad blir jag när jag får godis.


RSS 2.0