118100 är riktigt klyftiga.

118100 tror att Rebecka Oscarsson är en söt och trevlig tjej i sina bästa år! På sommaren är det sol, bad och milkshake som lockar mest, men på vintern jagas det myggor i arktis minsann.

what Katie did.



natten vi kysste all skit vi gått igenom här. Adjö

härligt veckorslut imorgon då! grillning med bästa brudarna och nya färska pengar  rillar in som dom ska på kontot.
 Kan det bli bättre?
Njet.

Veckan har varit trött. och en aning snorig i näsan, men annars har den varit som fisken i havet! Kaffet i termosen på mornarna och ljummet härligt väder. vem bryr sig om moln?
Älskar att slippa halsduken på mornarna.

Imorgon blir det som sagt mysigt! lite shopping i staden med en bästa vän innan skadar ju inte heller.

Nya pengar.
Nytt folk i en gammal park med halvdann mat och härliga vänner. Filtar och härlig musik framåt kvällskvisten och en inte allt för sen hemfärd frammåt nattkvisten.
Så ser min fredagskväll ut. Kan det bli bättre?
Fester är överskattad i tidiga sommartider. vem behöver ett instängt hus när hela naturen är ditt dansgolv?

Håkan ska spelas imorgon. det ska jag och mathilda se till!

dags för utflyktspackning och mental förberedning för en lååång skoldag och nationellt prov i engelska 8.30 imorgon bitti.
Däremot ser jag grymt mycket fram emot sömnaden imorgon. vill bara få en glimt av slutresultatet snart!


En liten notis; min söta moster Helena med vitsvarta strumpbyxor, jag vet att du läser detta då du prenumenerar på min blogg  :)  Du är och förblir nog den ända som någonsin kommer att göra det, haha! 
eftersom mina föräldrar lämnar mig ensam i det stora läskiga huset under helgen, då lilla jag måste stanna hemma och slita på Donken, så hoppas jag att jag kan ringa dig om jag skulle vakna och inse att det bor små dvärgspöken i toaletten  :)  har ingen lust att ligga där och krama kudden i ett desperat försök på lite närhet när man är så rädd att man håller på att skita i brallan. Då känns det lite tryggare att kunna ringa en moster som hanskas med kändisar var dag på wallmans och en morbror som jobbar inom ettetttvå (112). och två små söta underbara kusiner såklart! 
Wellwell, med det ville jag väl säga att du kanske kan vara beredd på ett samtal från mig om jag känner mig ensam. hälsa mina gullisar till kusiner och min stora starka morbror! Love you! 

HUGS


Jag går omkring i mitt pompej

Jag är T R Ö T T, det är allt jag har att säga idag tyvärr.. Hoppas resten av alla cupcakes där ute mår bra. Elvis ska dra sig till drömmarnas värld så, Ciao



mmmmmmm

KUL att jag typ fått ett myggbett.
Annars kanske jag borde gå och kolla den lilla kliande pricken på min mage.

Tuesday

Är helt slut efter denna dag. första dagen på en hel vecka jag faktiskt GÖR något, och det känns som ett helt träningspass! Kom hem och sov typ två timmar.

Och fan vilken TUR jag har som kommer på fötter frisk och kry lagom till det fina vädret sätter igång? Sexytime.

Inget vidare intressant att berätta annars då..

Nu längtar jag till helgen. för i helgen tänker jag ha K U L, ett litet minilov sådär, hinna med en hel vecka på två och en halv dag. Men det ska nog funka alldeles utmärkt!

Wellwell.. what to wear imorgon då.



And I'm back

efter en hel veckas lov, som jag har spenderat liggandes i sängen med över 40 graders feber är jag tillbakaaaa! fortfarande helt slut i kroppen efter en vecka utan en ordentlig måltid. Jag har inte varit sjuk på drygt ett år, och såklart att jag ska bli det på lovet.. då jag skulle hitta på en massa skojj med mina kompisar.. och tjänat en massa money. Inget av det blev det. Gud hade något annat planerat för mig tydligen.
MEEEEEEN, nu är jag tillbaka på banan igen. Imorgon .börjar skolan igen, och efter att jag legat en vecka och typ dött så ska det bli riktigt skönt att komma in i vardagen igen. Jag längtar lite konstigt nog.
Hoppas på att vändret håller i sig också, i och med att jag missat denna veckas typ sommarvärme.

XOXO

Svenskalektioner är till för annat.

Öva inför nationella in my asssssss, här tar vi kort :D (njut av den sista bilden säger jag bara)





(ja, jag snodde bilderna från dig min lilla stjerta!(a))

Panico

Panikpanikpanikpanikpanik....
Jag vet verkligen INTE vad jag ska göra för slags klänning, eller vilken färg den ska ha.... Inspiration kom och hjälp mig!

Ska klippa mig imorn iallafall, blir nog lite kortare och lugg. förmodligen. det var ett tag sen sist ju!

Puss och godnatten <3
Typ.. 100 år sedan.

Let it fall.

In my weakest moments I weep
'Cause I like the way, tears fit my cheek
In my darkest moments I cry
Oh how I love the way, tears suits my face
¨





Let it fall- Lyke Li

RSS 2.0