--

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts


The thanks i get-
Erik Hassle (Love)


Onsdag.

nu har jag precis dragit i mig en fet tallrik mat(gottgott) och en kopp kaffe (rätt fet den med). Och om en timme ska jag iväg och jobba. sen helgen har jag hunnit spöat ett gäng grabbar i poker, och spelat monopol. Vilken jag upptäckt är så jävla konplicerat. Tacka vet jag BARNmonopol, där man kunde köpa åkattraktioner och vinna åkturer. Otroligt mycket lättare.
Jag är INTE taggad på att jobba idag. Men att en resa till gran canaria med tjejerna ser väldigt ljus ut nu till våren gör det värt slitet.

Just nu känns allt.. rätt trist faktiskt. Depplåtar spelas på min dator och jag tänker invecklade saker. Orkar inget. Jag är nog bara trött..

Nu måste jag klä på mig.. och sticka.


   Jag blir verkligen alltid så jävla konstig på bilder. Fotogenisk (?????).. Nej.


flippaköörbara






















Don'tletthepartyeeeeend


Igär var jag med en massa vänner på våran vän Altays 18 års fest. Det var hur kul dom helst och jag dansade mig dyblöt. Efterfesten fortsatte hos mig, där hände.. det grejer som ej bör nämnas. Men fan ibland får man bjuda till!
Jag och Pull somnade 6 och vaknade 10 när Jessika skulle iväg på AIK match. Och hur fan hon orkade det har ja ingen aning om.. Vi fortsatte att dega lite.. Tuggade lite Pizza och drack Cola. Nu har Pull åkt hem och mina parents har kommit hem. Snart måste jag gå till konsum och köpa ostbågar åt min mor. Jag "råkade" äta upp hennes igår, så det är väl inte mer än rätt..............he he.

Idag köpte jag faktiskt en BOK också för 70 spänn (????????) som jag hade tänkt at roa mig med på höstlovet.. eller för min blir det i oh försig bara en ledig vecka av 5 lediga veckor. Det är nämnligen så att jag ska ut på praktik i 4 veckor och slipper (nästan) allt som har med skola att göra under den tiden.

(fler bilder kommer senare, och dom har jag snott från pull!)

Pussochheeeej


MJAO

Jag har klippt mig och det är jättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejätte... kort.

GRAAAAWSISVNDIVNDJFNVJDSNBIDPOFNPNG

JAG HAR NOLL FANTASI OCH VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA. SKIT. JAG HAR INGA BILER ATT VISA OCH INGET ÄR KUL PÅ EN SÖNDAG.

DAGENS BRA:
jag har ett batmanplåster på fingret.

Måndagochblivitmedskor

Tog en fika med Tua i stan idag, supermysigt! Sedan köpte jag mig ett par skor på topshop med fransar för 250 spänn KAAAAAP. Har länge velat haft såna skor, och även som inte plånboken tillät så visste jag att jag skulle ångra mig om jag inte köpte dom. Så då blev det. Lågt skaft, skön mjuk sula, mocka och fransar. Perfekt för lilla mig. är bara orolig att jag kanske köpte en storlek för små.. hm.. 

Jaja, nu ska jag i alla fall sitta här med mitt glas cola och plugga franska, väldigt viktigt! 

PUS 


Hälsosamt liv sökes


Ny vecka och nya tag!
(och kom igen nu Rebecka förfaaan! Skaffa dig lite stake och självrespekt!)

OUT&GOODNIGHT


I- landsproblem

En härlig långpromenad med hunden är aldrig fel. Skönt att komma ut och filosofera lite, bara vara med sig själv ett tag. Men sen kommer ju den stunden då din hund har bajsat och du är tvungen att ta upp det, för det gör jag vaarje gång! (HEEEhe). Denna gång var det ju så att hon lyckades sätta sig och skita på en rätt så crouded väg. Där det gå människor konstant. Så det var ju bara att plocka fram påsen och ta upp. Men när man märker att påsen är trasig i sidan längst ner är man ju inte så taggad på det.. Och gå där ifrån som om din hund inte just satt sig och skitit ut helafrukosten på gräsmattan och låtsas som om ingen sätt det är rätt omöjligt, men what to do? Då får man dom där blickarna av andra hundägare och gamla tanter, hör att dom säger något som ska verka som om jag inte hört det, men det är självklart meningen att jag SKA höra.
DÅ HAR JAG ETT FÖRSLAG TILL ER JÄVLAR

antingen LÅNAR DU UT EN PÅSE till mig så att jag slipper lämna min hunds hög mitt på gräsmattan som någon blind jävel garanterat går i. (hundägare)

PLOCKA UPP BAJSET SJÄLV MED MIN TRASIGA PÅSE SKA DU FÅ SE HUR MYSIG DU ÄR OM HÄNDERNA EFTERÅT. Så kära kärringar. GNÄLL INTE SÅ JÄVLIIGT. (och ni undrar varför vi ungdommar har något emot vissa äldre, weell, NI BÖRJADE!!) 

 


Att vara rock'n roll.

  • köpa alla sorters chips som finns i chipshyllan på ica, och sedan äta tills man inte kan röra sig.
  • Ha vattenkrig i december.
  • sätta sig på en parkbänk en skoltisdagskväll och dricka sig lullig på vodka, kommentera alla fula människor som går förbi och rulla sig i gräset.
  • skolka från skolan och gå på bio, titta på "lilla spöket laban" eller liknande. (vi får ju faktiskt rabatt med studentkortet mån-tors, lika bra att utnyttja det!)
  • sätta på sig en skidhjälm och långkalsonger för att sedan dra en shoppingrunda på stan en lördag vid rush.
  • åka skansens begsbana 11 gånger på rad.
  • Ge hela barnbidraget till en uteliggare på stan (för de med vågade)
  • leta upp ett ord på kinesiska, slå sedan upp det och gå och hyr 5 filmer med ordet i titeln. Ät gärna något riktigt konstigt snacks till också.
  • Hoppa på ett ben en hel dag.


Jag tror alla behöver lite Rock'n Roll i vardagen för att kunna ta den med ett leende på läpparna.
Eller vad vet jag, men det är lätt värt ett försök!

 


workin'sunday

Jag är alltid så himla trött på söndagar efter att jag jobbat.. Borde göra en massa läxor som jag inte gör. sitter bara och gör ingen nytta.

JAg vet inte om jag jag säga att denna helg var lyckad. Känns inte som jag har vilat ut något i helgen. Jaja, det kommer fler.

Nu orkar jag inte skriva hära va.

well well. Ibland är livet en jävla fitta..

Todidayy






Jacka Köpt för 40 kr på loppis, tröja och halsduk Gina Tricot, leggins BikBok, skor converse, väska från grekland och halsband HM.

Snart ska jag åka till drottningholm med mig hund och Tua. Ska ta med mig Mackor, bullar och kaffe. Lite picknick i höstvädret! Drottningholm är en så mysig plats. Bara 10 min från brommaplan hittar man landet och lugnet.
Men fy tusan vad kallt det har blivit ute nu! När jag åkte hemmifrån imorse var det 0 gradigt. 0 GRADER!? Snälla vädergudarna det är fan inte december..

Tjohej


Nowonder


Jag betedde mig lite som en idiot vid matbordet idag. Ganska mycket faktiskt, på alla tänkbara sätt.
Så jag fick ett fint litet citat av mina små (och otroligt snälla) föräldrar:

- alltså vi förstår verkligen varför du aldrig kommer hem med en pojke.

Vilken tur att ingen annan i hela världen förutom mina föräldrar får se hur jag faktiskt beter mig här hemma. Vissa gånger skulle man kunna tro att jag har en bokstavskombination. Min mamma tycker jag varlde fel linje.

- Finns det inget som heter skådespeleri?
- Nej. Estet.
- potitapotata, du har valt fel linje i alla fall. Du passar bättre in på estik linjen i alla fall.
- Estet mamma.
-jaja..


RSS 2.0