söhöhöhöhöhöndag

jobbet idag dåååe, hela 8 timmar. en applåd till mig. sprang och köpte en kokbok till min mamma i mors dag present på rasten. Åhlens city är verkligen som en stor djungel. INTE kul. man springer vilse.
Kom hem och fick världens godaste middag, lite släktisar var här också, Kusin Emma, morbror Lasse och mormor :)

Och fasiken vad varmt det är....

Helgen har varit mysig och lagom.
Soolong!







Kusinis och jag.. och en tårta.. som mormor har bakat!

korta veckor, korta dagar.

nu verkar sommaren vara här! Om vi räknar bort idag då.. Men i helgen skulle det bli varmt igen. Skönt.
En vecka kvar.. sen är det sommarlov. konstigt nog känns det inte som det.

Nu måste jag handsy min klänning. den är nästan klar. Faktiskt blev den riktigt bra!
Juste.. städ skulle jag göra också.
Skulle mog hellre valt att gå ut och sätta mig i solen med en bok och en kopp kaffe. Men jag tror nog att änglarna gråter lite för mycket för det. och solen ser jag inte ett skit av.



Klicka bilden för lite gullig musik. Ciao


back on traaaack

Mina... armar.. håller.. inte.. mina..händer..uppe.... Mina... ben... värker.. aj.. AJ..aj

Men ÅÅh så skönt det är efteråt! Det får värka, det får vara omöjligt att cykla hem. det får rinna svett. För fan vad det är värt det efteråt. Att träna är min nya drog. en adrenalinkick. Precis vad jag behöver.

Annars har väl dagen varit hyffsat obetydelseful. Förutom mattenationella då. Som var våran enda lektion.. det gick väl.. Mja. Hyffsat.

IMORGON DÅÅÅ, min föräldrar lämnar mig helt ensammen en hel natt. kommer få klara mig heeeeelt själv. Men jag jobbar ju så...
På torsdag ska jag ta en buss från centralen tidigt på morgonen upp till landet. där kommer jag befinna mig bland björnarna tills på söndag, då jag åker hem ÄNNU tidigare eftersom jag börjar jobba klockan 13. Härligt! Och jag som av någon konstig anledning har börjar bli åksjuk typ.. Konstigt. aldrig varit det tidigare. Får väl sno en utav min hunds åksjukepiller kanske..

Nu ska jag baara lata. Mjau.

Lite musik på det då; 


Amore

Mjäääääääh

Ojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojoj vad jag totalsuger på detta.
JAG GILLAR INTE ATT SKRIVA OM VAD JAG HAR GJORT OCH INTE GJORT. DET KÄNNS LAMT: MEN VADFAN SKA MAN SKRIVA DÅ?

I HELGEN har jag varit latmasken själv. Tyvärr. eller det kanske inte stämmer. jag jobbade ju faktiskt i fredags. Och i dag. Börjar gilla mitt arbete mer och mer.

I fredags var det väl lite roligt också. en åktur runt i stan och ett stopp på BK blev det. hem och sova hos min Vän, slå henne i ansiktet ett antal gånger med armbågen, vakna upp med magvärk. gå hem utan linser och se fördjävla dåligt. Sen blev det melodifestivalen på kvällen. våran favorit var den med den otroligt färgglada scenen. Det kändes som om man hade rökt på och svävade i sin egen fantasi. LOVELY. Nej. Norge var faktiskt också rätt bra.
Melodifestivalen är endast till för att man en hel kväll ska få sitta och klaga på en massa saker. Inget annat.

Om inte min granne sänker sin bas snart så går jag dit med min spade och ber honom köra upp någonting i aschlet. (kaaaaan hända att jag gjort det förut......) kanske därför mina grannar blänger en aning på mig när jag går förbi som en solstråle på mornarna. Fast man vet ju inte......

Nu ska jag sätta mig och rita en jävla massa mönster. bara 15 kvar... SUUUUG.

Nu sänkte han. Mihi.


HUGS

magiskt men tragiskt

vad händer och fötter?

Jag krigar mot mig själv just nu... Läxorna skriker, men jag svarar inte utan springer och gömmer mig under min fina filt. Men snart är det väl dags att lugna ner dom.. Tyvärr.
 mat då. Raggmunk. Det är väl gott.

du kanske tycker jag verkar borta i tankar, det kanske stämmer.

då var helgen över igen. den gick förbi.. (kommer inte på någon liknelse)
Vi satt ett litet tag i kristineberg i fredags, men sen blev det kallt och det började regna. Då var det inge roligt längre så vi åkter hem och kollade på film hos Jessika.supermysigt med alla tjejer. mjau.

Glömde mitt paraply på bussen också.. Och min skor är av på mitten.. typ.

god födelsedagsmiddag på italiensk restauranng på lördagen, efter det drog jag hem till min Mathilda och lånade lite kläder då jag inte var klädd för en utflyttningsfest hennes chef hade bjudit henne på. det var trevligt. träffade på mycket donkenmänniskor. Haha.
Inte allt för sent åkte jag hem med sara som jobbar på mitt jobb, och hennes kompis linn.

Idag säger jag Grattis TIll min mamma och min lillasyster på deras gemensamma 58 års dag!

Imorgon har jag första utomhus idrottslektionen. Låt min säga znark.






Skulle gjort alla mina mönsterläxor idag. vad hände med den planen?
Godnatt

Morgonmorgongmorgonmorgnmorgon

And snart it's of to skolan!
Nu känner jag mig rätt nöjd med mig själv. möblerade om igår, och det blev faktiskt mycket bättre!

Nu måste jag slänga i mig frulle!
Pussheei




Jag ser ut som ett plastikopererat offer. Mums

,


Godnatt dåe!

hejhejhejjehhemsktmyckethej

Onsdag idag dåååe, har inget intressant att säga idag, förutom att jag sett en lite kille stå med byxorna nerdragna till knäna och vädrat sin lilla snorre. Nej, men jag tror att han hade kissat på sig. tyckte ortoligt synd om mamman.
Handlat lite födelsedagspresenter till resten av min la familia. Tydligen har alla resterande i min familj bestämt sig för att ploppa ut samma månad. Förutom min lilla hund då, som förövrigt är rädd för mig. Varje gång jag närmar mig blir hon rädd och tror att jag ska klippa hennes klor.

Jag längtar tills det blir helg. och tills solen kommer tillbaka. sure, det är bra med lite regn. men en timme räcker alldeles utmärkt. gärna på början av natten också, så att det hinner torka tills det blir morgon. då kan man ta första steget utanför dörren på morgonen och känna sig lycklig, och faktiskt inse att man kan lägga ifrån sig halsduken.

På fredag blir det vi tjejer (och antagligen en jävla massa andra, men vi har vår egen lilla bubbla.) Längtar. Och Tua, jag hör av mig till dig imorn och berättar, ta't lungt vettja!

Nu ska jag ge mig själv lite sommarlycklighet med denna låt.


R

Get me back.

Har varit ur fokusfokusfokus hela dagen. Dags att komma tillbaka på banan. Hela jag håller på att försvinna i en svacka.
Ändring tack.

En början; Nu ska jag tränatränatränaträna.

Puss

RSS 2.0